PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 765963" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S</strong></p><p></p><p>benim 4 adet 80lik erkuntum oldu...hep 5 li 14 pulluk taktım.13 kazayagı taktım doga oluşalı teker degmeyen yerleri bunularla sürdüm tarla yaptım...90-95-100 hb 4 lü pulluk kullandı 11 kazayagı ben daha büyügünü bunu burada tanıyanlar-fabrika.servisler köylerde yöremde herkes bilir...bu bir bence kafasızlık..çünkü 75 hb traktöre eziyet ettim belkide hava olsun diye çogu helali var hiçde dönmediler..maşallah..bügün tarla sürdüm bende 100 lük erkunt vardı 4 lü takılı kendi tarlam bilader 80 liği var 5 li pulluk vardı..şöyle baktım güldüm halime halimize.. traktör yavaş gidiyor arkada 5 li...ben se çok hızlı giidyorum 4 lü ha bu arada pullugum 5 li sattımıştım ödünç pullukla sürdüm..80 dekarı bitirdim eve zordüştüm mazot bitti içeri zor çektim..236 tl lik 4 krş litresi 170 tl ye 4,4 krş mazot aldıam 24 km tarlaya gidiş 24 km eve geliş..tarktörrün mazot lambası direkt yanıyordu mazotu koymadan önce velhasıl eve zor geldik belki garajdan çıkmaz stop eder..</p><p> 100 lük bunu yaktı 80 dönümde biladerin o bitiremedi (160 dönüm toplam ikiye böldük tarlayı payşılmış hali..)</p><p></p><p>egerki 80 likte 4 lü 13 lü pulluk olsaydı 12 numara olsaydı daha seri ve az yakacaktı çok yer sürecekti...bilinçsiz ve bartılı işler yapıyoruz...</p><p> 75 hb 79 hb servetlere ve 98 hb nimetlere çok yazık ediyorlar haksızlık ediyorlar...</p><p> şuan 75-56 td ler ikisi şanzuman dagıttı kırşehir kamanda..bunlar 5 li pulluk takan akıllılar...</p><p> 85 hb -82 hb ye 3 lü pulluk tak 4 silindir erkunta gelince herşey serbest olurmu yahu yazık..biraz vicdan ve bilinç lazım artık...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 765963, member: 988"] [b]Ynt: yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S[/b] benim 4 adet 80lik erkuntum oldu...hep 5 li 14 pulluk taktım.13 kazayagı taktım doga oluşalı teker degmeyen yerleri bunularla sürdüm tarla yaptım...90-95-100 hb 4 lü pulluk kullandı 11 kazayagı ben daha büyügünü bunu burada tanıyanlar-fabrika.servisler köylerde yöremde herkes bilir...bu bir bence kafasızlık..çünkü 75 hb traktöre eziyet ettim belkide hava olsun diye çogu helali var hiçde dönmediler..maşallah..bügün tarla sürdüm bende 100 lük erkunt vardı 4 lü takılı kendi tarlam bilader 80 liği var 5 li pulluk vardı..şöyle baktım güldüm halime halimize.. traktör yavaş gidiyor arkada 5 li...ben se çok hızlı giidyorum 4 lü ha bu arada pullugum 5 li sattımıştım ödünç pullukla sürdüm..80 dekarı bitirdim eve zordüştüm mazot bitti içeri zor çektim..236 tl lik 4 krş litresi 170 tl ye 4,4 krş mazot aldıam 24 km tarlaya gidiş 24 km eve geliş..tarktörrün mazot lambası direkt yanıyordu mazotu koymadan önce velhasıl eve zor geldik belki garajdan çıkmaz stop eder.. 100 lük bunu yaktı 80 dönümde biladerin o bitiremedi (160 dönüm toplam ikiye böldük tarlayı payşılmış hali..) egerki 80 likte 4 lü 13 lü pulluk olsaydı 12 numara olsaydı daha seri ve az yakacaktı çok yer sürecekti...bilinçsiz ve bartılı işler yapıyoruz... 75 hb 79 hb servetlere ve 98 hb nimetlere çok yazık ediyorlar haksızlık ediyorlar... şuan 75-56 td ler ikisi şanzuman dagıttı kırşehir kamanda..bunlar 5 li pulluk takan akıllılar... 85 hb -82 hb ye 3 lü pulluk tak 4 silindir erkunta gelince herşey serbest olurmu yahu yazık..biraz vicdan ve bilinç lazım artık... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni aldımıgz nımet70lüks td65s kadar çekmıyor :S
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt