PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Yeni Azim Ziraat AC Serisi Anız Kültivatörü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 681160" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: Yeni Azim Ziraat AC Serisi Anız Kültivatörü</strong></p><p></p><p></p><p>Cihan buna maalesef katılmıyorum. Havalı mibzer aldım bundan 4-5 yıl önce ilgilenmedikleri gibi bir sürü de sinir bozucu şeyler... Bana mibzer sattıklarına pişman olmuş beyefendiler. Paralarını peşin ödedim, memnun kalmayınca gelin geri alın bu mibzeri ben istemiyorum dedim onuda kabul etmediler. Kızdığımdan mecburen 2 yıl kullanıp zorla yok parasına takasa verdim azim mibzeri gaspardoyu aldığım adama. Hakkımı da helal etmiyorum onlara. Orada sadece ismi süleyman olması lazım baş ustaları var o iyidir kalanı ile muhatap bile olmaya gerek yok..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 681160, member: 6949"] [b]Ynt: Yeni Azim Ziraat AC Serisi Anız Kültivatörü[/b] Cihan buna maalesef katılmıyorum. Havalı mibzer aldım bundan 4-5 yıl önce ilgilenmedikleri gibi bir sürü de sinir bozucu şeyler... Bana mibzer sattıklarına pişman olmuş beyefendiler. Paralarını peşin ödedim, memnun kalmayınca gelin geri alın bu mibzeri ben istemiyorum dedim onuda kabul etmediler. Kızdığımdan mecburen 2 yıl kullanıp zorla yok parasına takasa verdim azim mibzeri gaspardoyu aldığım adama. Hakkımı da helal etmiyorum onlara. Orada sadece ismi süleyman olması lazım baş ustaları var o iyidir kalanı ile muhatap bile olmaya gerek yok.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Yeni Azim Ziraat AC Serisi Anız Kültivatörü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt