PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Yeni balya mak hk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MutluGöçer" data-source="post: 1191807" data-attributes="member: 11995"><p>S.a yıllardır biçerdöverimizin arkasında balya makinası olan başkalarına balyaları bağlattık ve çok sorun yaşadık ve bu yıl paksana yaptırdığı için hayırlısıyla zincirli gaspardo large balya makinası aldık bağlama gurubu italyanmış feriboli yazıyor üstünde anladığım kadarıyla makinaların hepsinin çalışma sistemleri aşağı yukarı aynı devirleri ve kapasiteleri ve sağlamlıkları farklı yaklaşık 125 bg traktörle çalıştırıcaz bizim bölgede ciddi iyi bir servis de yok malesef bu durum beni çok düşündürüyor ama Allah büyük hayırlısı artık acemiliğimizden yaşanacak ufak tefek problemler olduğunda telefon ile yardımcı olabilecek arkadaşların Allah rızası için bol bol desteğini bekliyorum [ATTACH]22665[/ATTACH][ATTACH]22666[/ATTACH][ATTACH]22667[/ATTACH][ATTACH]22668[/ATTACH][ATTACH]22669[/ATTACH][ATTACH]22670[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MutluGöçer, post: 1191807, member: 11995"] S.a yıllardır biçerdöverimizin arkasında balya makinası olan başkalarına balyaları bağlattık ve çok sorun yaşadık ve bu yıl paksana yaptırdığı için hayırlısıyla zincirli gaspardo large balya makinası aldık bağlama gurubu italyanmış feriboli yazıyor üstünde anladığım kadarıyla makinaların hepsinin çalışma sistemleri aşağı yukarı aynı devirleri ve kapasiteleri ve sağlamlıkları farklı yaklaşık 125 bg traktörle çalıştırıcaz bizim bölgede ciddi iyi bir servis de yok malesef bu durum beni çok düşündürüyor ama Allah büyük hayırlısı artık acemiliğimizden yaşanacak ufak tefek problemler olduğunda telefon ile yardımcı olabilecek arkadaşların Allah rızası için bol bol desteğini bekliyorum [ATTACH]22665._xfImport[/ATTACH][ATTACH]22666._xfImport[/ATTACH][ATTACH]22667._xfImport[/ATTACH][ATTACH]22668._xfImport[/ATTACH][ATTACH]22669._xfImport[/ATTACH][ATTACH]22670._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Yeni balya mak hk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt