PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Yeni balya römorku aldım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FatihEFE" data-source="post: 918638" data-attributes="member: 55057"><p><strong>Ynt: Yeni balya römorku aldım</strong></p><p></p><p>abi ben bişey söyleyeyim</p><p>şimdi kullandığın römörkün üzerine yapmak istediğin ölçüde kalasları yerleştir ve geçmen gereken yerlerden bi geç bakalım tarladan köye gelene kadar sıkıntı olmaz zatende köyün girişinden eve yada depoya kadar olan kısımda o zaman görmüş olursun </p><p>bende evveli yıl çezete den römörk aldım zeytin kasaları yan yana 5 kasa girmiydu değiştirmeye gittim bayide bide tınaz vardı ama rahmetli babam tınazı beğenmeyince çezeteye istediğimiz ölçüleri verip getittirdik</p><p>sipariş verdiğimiz gün babam rahatsızlanınca hastaneye gittik biz hastanedeyken römörk geldi ama biz ne inceleyebildik ne dikkat ettik neyse römörkü bizim istediğimiz gibi geniş yapmışlar ama dingili geniş yapmamışlar standart dingillerinin üzerine yapmışlar kasayı bu yüzden lastikler içerde kalmış bu arkadaş gibi ben çok havaleli (yükseklik için kullanılır bizim burda) sarmıyorum zeytin işi yapıyorum sonuçta ama yılda birde olsa bazen saman sarmamız gerekebiliyor çok tedirgin oluyorum 10 cm bişey değil belki ama sonuçta ağırlık merkezi 10 cm kaydığı anda tüm işler değişir ve devrilir</p><p>ben yanlardan bi lastik daha atayım yada cant ve lastiği biçer lastiği denilen lastiklerle değiştireyim diyorum siz ne tavsiye edersiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FatihEFE, post: 918638, member: 55057"] [b]Ynt: Yeni balya römorku aldım[/b] abi ben bişey söyleyeyim şimdi kullandığın römörkün üzerine yapmak istediğin ölçüde kalasları yerleştir ve geçmen gereken yerlerden bi geç bakalım tarladan köye gelene kadar sıkıntı olmaz zatende köyün girişinden eve yada depoya kadar olan kısımda o zaman görmüş olursun bende evveli yıl çezete den römörk aldım zeytin kasaları yan yana 5 kasa girmiydu değiştirmeye gittim bayide bide tınaz vardı ama rahmetli babam tınazı beğenmeyince çezeteye istediğimiz ölçüleri verip getittirdik sipariş verdiğimiz gün babam rahatsızlanınca hastaneye gittik biz hastanedeyken römörk geldi ama biz ne inceleyebildik ne dikkat ettik neyse römörkü bizim istediğimiz gibi geniş yapmışlar ama dingili geniş yapmamışlar standart dingillerinin üzerine yapmışlar kasayı bu yüzden lastikler içerde kalmış bu arkadaş gibi ben çok havaleli (yükseklik için kullanılır bizim burda) sarmıyorum zeytin işi yapıyorum sonuçta ama yılda birde olsa bazen saman sarmamız gerekebiliyor çok tedirgin oluyorum 10 cm bişey değil belki ama sonuçta ağırlık merkezi 10 cm kaydığı anda tüm işler değişir ve devrilir ben yanlardan bi lastik daha atayım yada cant ve lastiği biçer lastiği denilen lastiklerle değiştireyim diyorum siz ne tavsiye edersiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Römork-Taşıma Ekipmanları
Yeni balya römorku aldım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt