PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Başak
Videolar (Alıntılar)
Yeni Başak 110 Red Power
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1210516" data-attributes="member: 77792"><p>Traktor markalarimiza bi bakin lutfen Allah askina avrupanin ve diger arta kalmis teknolojilerini bize satiyorlar bizde alkisliyoruz ustune bizde bazi firmalarimizla 20yil oncesi teknolojiyi fakir asya ve ortadogu ulkelerine satiyoruz ya fendt vario sanzimani kullanali 15 seneyi bulmus biz deutzun mekik vitesli agrofarm claasin shutlle yada digerlerinin biraktigi teknolojiyle mutlu oluyoruz ustune birde bir yerli firmamiz birakin vario sansimana benzer bisey yapsin 20sene onceki teknolijiyi taklit etti diye seviniyoruz lafim basak markasina degil tumosan ,erkunt,hattat ve digerlerine biz hala uzeli fiati masseyi taklit ediyoruz arkadas ne argesi ya ne traktoru biz avrupanin atik teknolojisini kullanmak yerine niye bi teknoloji uretmiyoruz hangi firma gprs uyumlu kendi giden is yapan trakyor uretimis avrupali elinde kahvesi bilgisayar komutuyla yer isliyor sen ben aaa bu traktor rahatmis eskiden yoruluyordum diyorsun ama direksiyonun elinde is yapiyorsun bizim firmalarimiz masum cahil diyorum kimse yanlis anlamasin beni ozur dilerim beygir sevdalasi birbirini arka arkaya ceken yok pullukta bu kadar inc bu kadar numara ceken traktoru aradigimizdan tum bitik yitik teknolojisini bize satiyor ustune ustluk su da var bizim yerli firmalarimiz bize satilan bu eski teknolojiyi taklit dahi edemiyor erkunt mekatronik cikariyor turktraktor halatli elektronik olmayan shuttle cikariyor hattat hars aslan traktor bozok traktor hala uzelin masseyini taklit ediyor bizde video cekiyoruz bu bunu cekti bu bunu yendi nadasta ne kadar az yaktim falan ya kubotada fiatin 90yillarinda kullandigi lift o matic yok 95beygirde ustune intercooer yok deutz agrafarmda fiatin 90li yillarda kullandigi mekik vites ileri geri var hattat,hars ve digerleri uzelin perkins motoru ve massey tipine baglanmislar tumosan hala eski fiatin yolunda onun tarzinda uretimde basak lindner geotrac traktoru kopyalamis biz seviniyoruz traktorlerimizle cebimizden alnimizin teriyle binbir zorlukla kazandigimiz ustune yillarca kredi odeyerek ezilerek alacagimiz avrupa teknoljisinden yoksun traktorleri bize ucuk fiyatlarla satiyorlar hani fabrikarladaki muhendisler hani arge hani yenilik bize kazandiracaklarina bizi yillarca kredileri mahkum ediyorlar bizde aldaniyoruz bu islere</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1210516, member: 77792"] Traktor markalarimiza bi bakin lutfen Allah askina avrupanin ve diger arta kalmis teknolojilerini bize satiyorlar bizde alkisliyoruz ustune bizde bazi firmalarimizla 20yil oncesi teknolojiyi fakir asya ve ortadogu ulkelerine satiyoruz ya fendt vario sanzimani kullanali 15 seneyi bulmus biz deutzun mekik vitesli agrofarm claasin shutlle yada digerlerinin biraktigi teknolojiyle mutlu oluyoruz ustune birde bir yerli firmamiz birakin vario sansimana benzer bisey yapsin 20sene onceki teknolijiyi taklit etti diye seviniyoruz lafim basak markasina degil tumosan ,erkunt,hattat ve digerlerine biz hala uzeli fiati masseyi taklit ediyoruz arkadas ne argesi ya ne traktoru biz avrupanin atik teknolojisini kullanmak yerine niye bi teknoloji uretmiyoruz hangi firma gprs uyumlu kendi giden is yapan trakyor uretimis avrupali elinde kahvesi bilgisayar komutuyla yer isliyor sen ben aaa bu traktor rahatmis eskiden yoruluyordum diyorsun ama direksiyonun elinde is yapiyorsun bizim firmalarimiz masum cahil diyorum kimse yanlis anlamasin beni ozur dilerim beygir sevdalasi birbirini arka arkaya ceken yok pullukta bu kadar inc bu kadar numara ceken traktoru aradigimizdan tum bitik yitik teknolojisini bize satiyor ustune ustluk su da var bizim yerli firmalarimiz bize satilan bu eski teknolojiyi taklit dahi edemiyor erkunt mekatronik cikariyor turktraktor halatli elektronik olmayan shuttle cikariyor hattat hars aslan traktor bozok traktor hala uzelin masseyini taklit ediyor bizde video cekiyoruz bu bunu cekti bu bunu yendi nadasta ne kadar az yaktim falan ya kubotada fiatin 90yillarinda kullandigi lift o matic yok 95beygirde ustune intercooer yok deutz agrafarmda fiatin 90li yillarda kullandigi mekik vites ileri geri var hattat,hars ve digerleri uzelin perkins motoru ve massey tipine baglanmislar tumosan hala eski fiatin yolunda onun tarzinda uretimde basak lindner geotrac traktoru kopyalamis biz seviniyoruz traktorlerimizle cebimizden alnimizin teriyle binbir zorlukla kazandigimiz ustune yillarca kredi odeyerek ezilerek alacagimiz avrupa teknoljisinden yoksun traktorleri bize ucuk fiyatlarla satiyorlar hani fabrikarladaki muhendisler hani arge hani yenilik bize kazandiracaklarina bizi yillarca kredileri mahkum ediyorlar bizde aldaniyoruz bu islere [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Başak
Videolar (Alıntılar)
Yeni Başak 110 Red Power
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt