PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Yeni bir çiftlik için tavsiyeleriniz neler olacaktır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yosimizra" data-source="post: 1181318" data-attributes="member: 74481"><p>Bu yönlendirme sisteminde olay projede. Hayvan davranış bilimciler tarafından da katkı sağlandığı için pek çok detay olabiliyor kullanımı etkileyen. Benim gördüğüm jourdain diye bir firma bu işin piri gibi. Detaylı cad projesi olsa zaten oturur kendim ahşaptan yaparım gene yaparım. </p><p>Limuzin işletmesine gelirsek 30 dönümde kuzeye kapalı buzağılar için korunaklı sundurmaların olduğu kaliteli kaba yem ile beslenen 60 başla başlıyacağım iki senelik giderini kenara ayırdığım erkeğinden besi yapacağım bir işletme olacak. Halihazırda pedegrili holstein dana besisi yapıyorum ama devletin bizi oyuncak etmesine kızdım anasından başlıcam hayvancılığa tekrar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yosimizra, post: 1181318, member: 74481"] Bu yönlendirme sisteminde olay projede. Hayvan davranış bilimciler tarafından da katkı sağlandığı için pek çok detay olabiliyor kullanımı etkileyen. Benim gördüğüm jourdain diye bir firma bu işin piri gibi. Detaylı cad projesi olsa zaten oturur kendim ahşaptan yaparım gene yaparım. Limuzin işletmesine gelirsek 30 dönümde kuzeye kapalı buzağılar için korunaklı sundurmaların olduğu kaliteli kaba yem ile beslenen 60 başla başlıyacağım iki senelik giderini kenara ayırdığım erkeğinden besi yapacağım bir işletme olacak. Halihazırda pedegrili holstein dana besisi yapıyorum ama devletin bizi oyuncak etmesine kızdım anasından başlıcam hayvancılığa tekrar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Yeni bir çiftlik için tavsiyeleriniz neler olacaktır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt