PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yeni Bir İş İçin Fikir Alışverişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ENES4422" data-source="post: 988321" data-attributes="member: 46769"><p><strong>Ynt: Yeni Bir İş İçin Fikir Alışverişi</strong></p><p></p><p>Genç ve gebe koyun alacaksın ona vereceksin,</p><p>Dayın bunlara ortak olacak,</p><p>Doğan kuzuları alacak,</p><p>İki sene sonra para verecek,</p><p>Sonra erkek kuzular doğacak onları sen alacaksın,</p><p>Bayram gelecek onlar büyüyecek sen satacaksın,</p><p>Şehire gidip çalışacaksın,</p><p>Para kazanıp tekrar koyun alacaksın.....</p><p></p><p>Ölme eşeğim ölme...</p><p>Bu foruma küçük-büyük kim küçük bile olsa bir iş girişimine başlamak için yardım istese ben ve tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olmaya ve teşvik etmeye çalışır. Çalışmak önemlidir, bir söz var ki çok önemli; <span style="color: red"> Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar. Hz. ALİ </span></p><p></p><p>Benim sana acizane cevabım şunlar olacak.</p><p></p><p>-Evet hayvancılık işi yapacaksan yap, erteleme. Gençlik geçicidir.</p><p>-Yukarıdaki anlattıklarını okuyunca içimden 'Eyvaaah' dedim...</p><p>-Yukarıdaki senin yazdıklarını senden önce çok insan yaptı ve büyük bölümü gençliğini ve sermayesini ziyan etti, sonra bütün akrabalarıyla kötü oldu. (Bir-iki istisna hariç)</p><p>-Sen sahip olduklarının farkında değilsin. Elinde 18 bin lira, 100 küsür dönüm hisseli arazi ve genç bir insan....</p><p></p><p>Yapacaksan kendin yap ortak işe bakma, korkma! Sana 'sen yapamazsın, paran yetmez, gücün yetmez' gibi sözlere kulak asma. 100 koyun alana kadar 10 tane al kendin bir yerlerden başla.</p><p></p><p>Son bir söz;</p><p><span style="color: red"> Ortakllık iyi olsaydı, aleme bir karı yeterdi. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ENES4422, post: 988321, member: 46769"] [b]Ynt: Yeni Bir İş İçin Fikir Alışverişi[/b] Genç ve gebe koyun alacaksın ona vereceksin, Dayın bunlara ortak olacak, Doğan kuzuları alacak, İki sene sonra para verecek, Sonra erkek kuzular doğacak onları sen alacaksın, Bayram gelecek onlar büyüyecek sen satacaksın, Şehire gidip çalışacaksın, Para kazanıp tekrar koyun alacaksın..... Ölme eşeğim ölme... Bu foruma küçük-büyük kim küçük bile olsa bir iş girişimine başlamak için yardım istese ben ve tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olmaya ve teşvik etmeye çalışır. Çalışmak önemlidir, bir söz var ki çok önemli; [color=red] Çalışanlar, kötülük düşünmeye vakit bulamazlar. Çalışmayanlar ise, kendilerini kötülükten kurtaramazlar. Hz. ALİ [/color] Benim sana acizane cevabım şunlar olacak. -Evet hayvancılık işi yapacaksan yap, erteleme. Gençlik geçicidir. -Yukarıdaki anlattıklarını okuyunca içimden 'Eyvaaah' dedim... -Yukarıdaki senin yazdıklarını senden önce çok insan yaptı ve büyük bölümü gençliğini ve sermayesini ziyan etti, sonra bütün akrabalarıyla kötü oldu. (Bir-iki istisna hariç) -Sen sahip olduklarının farkında değilsin. Elinde 18 bin lira, 100 küsür dönüm hisseli arazi ve genç bir insan.... Yapacaksan kendin yap ortak işe bakma, korkma! Sana 'sen yapamazsın, paran yetmez, gücün yetmez' gibi sözlere kulak asma. 100 koyun alana kadar 10 tane al kendin bir yerlerden başla. Son bir söz; [color=red] Ortakllık iyi olsaydı, aleme bir karı yeterdi. [/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Yeni Bir İş İçin Fikir Alışverişi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt