PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni bir traktöre ihtiyaç var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 523563" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: yeni bir traktöre ihtiyaç var</strong></p><p></p><p>arkadas burada onerı beklemıs marka kotuleme degıl.arkadsım.kotuledıgın herhangı bi fırmanın ılk once urun ozellıklerını bilceksın sonra yorum yapcaksın.ben tumasan hakkında yenı modeller hicbir bilgim yok.kotulememde.yerli uretım.yurdumun malı.ondanda herkez ekmek yıyo nasıpleniyo.ama erkuntta e serılerı levyelıdır ve kepce ıslerınde 80,3 veya 80,4 e ler tam not almıstır.kulaktan duyma bilgilerle veya kasıtlı karalama yapma lutfen.arkadasa gelırsek ben 3 sene ünıversal 643 2005 model kullandım..hele hele 683 4x4 hıc tavsıye etmem.karalama falan algılamayın.bugun turkıyede uretımı yok ve parca konusunda ılerkı yıllarda baya sıkıntılı olacak ve onemlısı ıkıncı elı cok zayıf.cogu galerıcı almıyor para dahı vermıyo.saygılar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 523563, member: 41896"] [b]Ynt: yeni bir traktöre ihtiyaç var[/b] arkadas burada onerı beklemıs marka kotuleme degıl.arkadsım.kotuledıgın herhangı bi fırmanın ılk once urun ozellıklerını bilceksın sonra yorum yapcaksın.ben tumasan hakkında yenı modeller hicbir bilgim yok.kotulememde.yerli uretım.yurdumun malı.ondanda herkez ekmek yıyo nasıpleniyo.ama erkuntta e serılerı levyelıdır ve kepce ıslerınde 80,3 veya 80,4 e ler tam not almıstır.kulaktan duyma bilgilerle veya kasıtlı karalama yapma lutfen.arkadasa gelırsek ben 3 sene ünıversal 643 2005 model kullandım..hele hele 683 4x4 hıc tavsıye etmem.karalama falan algılamayın.bugun turkıyede uretımı yok ve parca konusunda ılerkı yıllarda baya sıkıntılı olacak ve onemlısı ıkıncı elı cok zayıf.cogu galerıcı almıyor para dahı vermıyo.saygılar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni bir traktöre ihtiyaç var
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt