PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni çiftliğimizin inşaatı bitti ve taşındık...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hisarli" data-source="post: 1089151" data-attributes="member: 75727"><p>Öncelikle kazancınız bol ve bereketli olsun. konu eski olsa da ben yeniyim. Bu sebeple buraya yazıyorum. biraz uzun olursa şimdiden kusuruma bakmayın. gördüğüm kadarıyla forumda siz ve sizin gibi bu işi layıkıyla yapan insanlar var. güzel paylaşımlar yapılıyor. ben şuan yurtdışındayım ve bu yılın sonunda inşallah Türkiye'ye döneceğim ve aklımda çiftlik kurmak var. benim tecrübem eskiden evimizin altında kapalı ahırda bir kaç hayvan bakmaktan ibaret. benim sizden ve diğer üyelerden bilgi almak isteğim konular şunlar;</p><p>* hibe ve destek işine girip risk alarak modern bir çiftlik mi kurmalıyım, yoksa 20-30 hayvanla önce amatör şekilde besi hayvancılığı yapıp hem tecrübe hem de sermaye mi biriktirmeliyim ?</p><p>* Şanlıurfa ve Konya illerinden hangisinde başlasam piyasa açısından avantajlı olurum.(yem temini, iklim, maliyet, pazar vs. açısından.)</p><p>* Şimdilik işletme gelirine ihtiyacım yok. Amaç büyümek ve üretim. gelirin hepsini büyümeye aktarmayı düşünüyorum. </p><p>* hedefim 8-10 yıl 200 baş sağmala ulaşıp buranın gelirini de besiye aktarmak.</p><p>yurtdışındaki çiftlikleri gördükçe hevesim daha da artıyor. Türkiye'de böyle bir işin başarılı olma olasılığı nedir ve nereden başlamalıyım.</p><p>olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hisarli, post: 1089151, member: 75727"] Öncelikle kazancınız bol ve bereketli olsun. konu eski olsa da ben yeniyim. Bu sebeple buraya yazıyorum. biraz uzun olursa şimdiden kusuruma bakmayın. gördüğüm kadarıyla forumda siz ve sizin gibi bu işi layıkıyla yapan insanlar var. güzel paylaşımlar yapılıyor. ben şuan yurtdışındayım ve bu yılın sonunda inşallah Türkiye'ye döneceğim ve aklımda çiftlik kurmak var. benim tecrübem eskiden evimizin altında kapalı ahırda bir kaç hayvan bakmaktan ibaret. benim sizden ve diğer üyelerden bilgi almak isteğim konular şunlar; * hibe ve destek işine girip risk alarak modern bir çiftlik mi kurmalıyım, yoksa 20-30 hayvanla önce amatör şekilde besi hayvancılığı yapıp hem tecrübe hem de sermaye mi biriktirmeliyim ? * Şanlıurfa ve Konya illerinden hangisinde başlasam piyasa açısından avantajlı olurum.(yem temini, iklim, maliyet, pazar vs. açısından.) * Şimdilik işletme gelirine ihtiyacım yok. Amaç büyümek ve üretim. gelirin hepsini büyümeye aktarmayı düşünüyorum. * hedefim 8-10 yıl 200 baş sağmala ulaşıp buranın gelirini de besiye aktarmak. yurtdışındaki çiftlikleri gördükçe hevesim daha da artıyor. Türkiye'de böyle bir işin başarılı olma olasılığı nedir ve nereden başlamalıyım. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni çiftliğimizin inşaatı bitti ve taşındık...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt