PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni çıkan td80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah ürgüp" data-source="post: 242439" data-attributes="member: 14710"><p><strong>Ynt: yeni çıkan td80</strong></p><p></p><p>kabin içi söyle td 65 aynı sayılır bütün tusları viteslerı iste herseyı aynı ama tek fark izolasyon yanı nasıl desem ses almıyo icine daha bı gelısmıs motor sesını duymuyosun gibi bisey yoksa kabın aynı ama söyle dıstan bakımı kalıp olarak td85 i gör 80 gör aynı td65 den agır çünkü defransıyeller büyük kalıplı yanı bak burda o tarktör yok satıyo ben 63000ne aldım simdi 68000 dıyolar ama iyi bı adamı araya devreye sok 64 de falan alırsın</p><p></p><p>gördüğüm kadarıyla sen bı traktör alacakasın bundan 1bucuk ay önce bende öleydım</p><p> </p><p>gitim galeriye tabı bu traktörü ıkı gune bı köye farklı aletlerle denemeye göstermeye getırıyolardı ee zabende alacaktım ve en sonunda gittim aldım</p><p></p><p>arkadasım kendıne güvenıyosan hiç durmaaaa al alll </p><p></p><p>yav kardes biz ölmeyecekmıyız ohhhh acıyosun klımanı takıyosun kahvenın suyunu ketılında atıyosun 56lı pullugu ee bırazda teyıbın sesını acıyosunn ohh kartdes durma sen ölmeyecekmısın yaaa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah ürgüp, post: 242439, member: 14710"] [b]Ynt: yeni çıkan td80[/b] kabin içi söyle td 65 aynı sayılır bütün tusları viteslerı iste herseyı aynı ama tek fark izolasyon yanı nasıl desem ses almıyo icine daha bı gelısmıs motor sesını duymuyosun gibi bisey yoksa kabın aynı ama söyle dıstan bakımı kalıp olarak td85 i gör 80 gör aynı td65 den agır çünkü defransıyeller büyük kalıplı yanı bak burda o tarktör yok satıyo ben 63000ne aldım simdi 68000 dıyolar ama iyi bı adamı araya devreye sok 64 de falan alırsın gördüğüm kadarıyla sen bı traktör alacakasın bundan 1bucuk ay önce bende öleydım gitim galeriye tabı bu traktörü ıkı gune bı köye farklı aletlerle denemeye göstermeye getırıyolardı ee zabende alacaktım ve en sonunda gittim aldım arkadasım kendıne güvenıyosan hiç durmaaaa al alll yav kardes biz ölmeyecekmıyız ohhhh acıyosun klımanı takıyosun kahvenın suyunu ketılında atıyosun 56lı pullugu ee bırazda teyıbın sesını acıyosunn ohh kartdes durma sen ölmeyecekmısın yaaa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni çıkan td80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt