PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni çıkan td80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 242505" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: yeni çıkan td80</strong></p><p></p><p>arkadaşlar acıkcası ben biraz süpheci bakıyorum bu td80 lere çünkü case jx80 ismiyle kaç yıldır piyasadalar bi türlü tutulmadılar.. hatta daha iyi bi şanzumanda üzerinde 20+12 vites secenekli.. 4 tekerlergi radial v.s.</p><p></p><p>normalde guzel traktör olması lazım turbo intercooller motor 2,9litre hacmınde 3 silindir.. performansını görmek lazım.. videolarını bekliyorum.. şuanda nhnin td serisi içinde alınabilecek tek traktör sanırım.. jx80 nin performansı daha iyi olmalı diyede düşünüyorum.. arada sanırım 4-5bin tl fiyat farkı var case daha pahalı..</p><p></p><p>5li 6li toprak yapısına göre degişir.. td85 te orda muhtemelen 5li cekiyordur.. bizim burada mesela cok zor çekmesi 7740 4x4 5li 14lü çekiyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 242505, member: 2401"] [b]Ynt: yeni çıkan td80[/b] arkadaşlar acıkcası ben biraz süpheci bakıyorum bu td80 lere çünkü case jx80 ismiyle kaç yıldır piyasadalar bi türlü tutulmadılar.. hatta daha iyi bi şanzumanda üzerinde 20+12 vites secenekli.. 4 tekerlergi radial v.s. normalde guzel traktör olması lazım turbo intercooller motor 2,9litre hacmınde 3 silindir.. performansını görmek lazım.. videolarını bekliyorum.. şuanda nhnin td serisi içinde alınabilecek tek traktör sanırım.. jx80 nin performansı daha iyi olmalı diyede düşünüyorum.. arada sanırım 4-5bin tl fiyat farkı var case daha pahalı.. 5li 6li toprak yapısına göre degişir.. td85 te orda muhtemelen 5li cekiyordur.. bizim burada mesela cok zor çekmesi 7740 4x4 5li 14lü çekiyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni çıkan td80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt