PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni çıkan td80
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çağlı" data-source="post: 359447" data-attributes="member: 14909"><p><strong>Ynt: yeni çıkan td80</strong></p><p></p><p>selamun aleykum arkadaşlar ben 2010 nisanda td 80dt aldım interkoler var kullanıyorum yakıt su gibi içiyor hele yolda benzinlik arıyo desem yeridir 5li 12 inç turan pulluk kullanıyorum yeri geliyo çekmiyo ön ağırlıklar az geliyo önünü kaldırıyo ben çok tirtiz birisiyim çamur bırakmam traktörümü profosyonel basınclı yıkama makinası aldım 1500 tl ye traktörü yıkıyorum başladım çantlardan tuttum suyu birde ne göreyim jantlardaki boya kalkıyor gitttikcede büyüyor ya vermişim ben buna 62000 tl bi mal bu kadarmı adi olur bende 77 model ingiliz 444 enter var yarım camurluk o bile buz gibi duruyo istersen boyasını sputulayla kazımak istesen kazıyamazsın newholland bence yerli serilerinde kalite üretemiyor bunda rakibi olmamasının katkısıda var yerli serilerde konfor yok teknoloji yok sahsen ben yerli motor aldığıma çok pişman oldum benim td80dt daha 200 saate ha 1000 saatte ne halde olacağını düşünmek bilele istmiyorum doğrusu avrupa serilerine diyecek lafım yok doğrusu adamlar yapmış işlik malzeme 10 numara adamlar ne istese değer bizimkilere verdiğim para heram olsun bütün cıvataları gevşedi dökülüyo yedek parcacasına gidiyorum yok diyorlar ankaradan getirtelim falan ayak yapıyorlar yan sanayi buluyor kestir torna yaptır uydurup gidiyoruz yeminle sölüyorum arkadaşlar bi, kilima kayışı koptu servsinde yedek parca bayisinde yok bir ğün servisi çağıracam ne kadar cıvata somun varsa sıkmasını söliyecem başka çaresi kalmadı kaliteli marka ithalden şaşmamak varmış ben bunu anladım iş işten geçti ama adamlar işinin hakkını veriyo bizimki,ler gibi savsaklamıyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çağlı, post: 359447, member: 14909"] [b]Ynt: yeni çıkan td80[/b] selamun aleykum arkadaşlar ben 2010 nisanda td 80dt aldım interkoler var kullanıyorum yakıt su gibi içiyor hele yolda benzinlik arıyo desem yeridir 5li 12 inç turan pulluk kullanıyorum yeri geliyo çekmiyo ön ağırlıklar az geliyo önünü kaldırıyo ben çok tirtiz birisiyim çamur bırakmam traktörümü profosyonel basınclı yıkama makinası aldım 1500 tl ye traktörü yıkıyorum başladım çantlardan tuttum suyu birde ne göreyim jantlardaki boya kalkıyor gitttikcede büyüyor ya vermişim ben buna 62000 tl bi mal bu kadarmı adi olur bende 77 model ingiliz 444 enter var yarım camurluk o bile buz gibi duruyo istersen boyasını sputulayla kazımak istesen kazıyamazsın newholland bence yerli serilerinde kalite üretemiyor bunda rakibi olmamasının katkısıda var yerli serilerde konfor yok teknoloji yok sahsen ben yerli motor aldığıma çok pişman oldum benim td80dt daha 200 saate ha 1000 saatte ne halde olacağını düşünmek bilele istmiyorum doğrusu avrupa serilerine diyecek lafım yok doğrusu adamlar yapmış işlik malzeme 10 numara adamlar ne istese değer bizimkilere verdiğim para heram olsun bütün cıvataları gevşedi dökülüyo yedek parcacasına gidiyorum yok diyorlar ankaradan getirtelim falan ayak yapıyorlar yan sanayi buluyor kestir torna yaptır uydurup gidiyoruz yeminle sölüyorum arkadaşlar bi, kilima kayışı koptu servsinde yedek parca bayisinde yok bir ğün servisi çağıracam ne kadar cıvata somun varsa sıkmasını söliyecem başka çaresi kalmadı kaliteli marka ithalden şaşmamak varmış ben bunu anladım iş işten geçti ama adamlar işinin hakkını veriyo bizimki,ler gibi savsaklamıyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni çıkan td80
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt