PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni düve sağdırmıyor çok uğraşıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sabanseven" data-source="post: 1367081" data-attributes="member: 87343"><p>Dediklerinizi güzel okudum. Gerçekleri yazmışsınız, yeme alıştırdım, bakırda tıngırdatınca, hatta yem kazanının kapağını açınca anlıyorlar yem/ödül geleceğini, tren kaçtı mı bilmiyorum dövdüğüm için. Artık bilinçaltına makine=dayak mı yerleşti bilmiyorum, ben de istemem kardeşim dövmek ama bazı faktörler var yukarda arkadaş dediği süt fiyatları vb. ama hayvanın ne suçu var.. hata benim. Onun hayvan olarak yaptığı sağıma güçlük çıkarması. Belki de yavrusunun doymadığını, benim yavrusunun sütünü aldığımı düşünüyordur içgüdüsel olarak ama sağımdan önce salıyorum yavrusunu altına önce o emiyor, sonra ben sağmaya çalışıyorum. Sabır konusunda haklısjnız tezcanlı sabırsız bir insan olduğumu düşünmeye başladım artık ve son olarak bir süre daha duruma bakmaya çalışacağım inşallah dövme olayı olmaz bidaha, yapmam demiyorum kendime de garanti veremiyorum artık, temenni inşallah diyebiliyorum. En son olmassa yine zararına satarım napalım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabanseven, post: 1367081, member: 87343"] Dediklerinizi güzel okudum. Gerçekleri yazmışsınız, yeme alıştırdım, bakırda tıngırdatınca, hatta yem kazanının kapağını açınca anlıyorlar yem/ödül geleceğini, tren kaçtı mı bilmiyorum dövdüğüm için. Artık bilinçaltına makine=dayak mı yerleşti bilmiyorum, ben de istemem kardeşim dövmek ama bazı faktörler var yukarda arkadaş dediği süt fiyatları vb. ama hayvanın ne suçu var.. hata benim. Onun hayvan olarak yaptığı sağıma güçlük çıkarması. Belki de yavrusunun doymadığını, benim yavrusunun sütünü aldığımı düşünüyordur içgüdüsel olarak ama sağımdan önce salıyorum yavrusunu altına önce o emiyor, sonra ben sağmaya çalışıyorum. Sabır konusunda haklısjnız tezcanlı sabırsız bir insan olduğumu düşünmeye başladım artık ve son olarak bir süre daha duruma bakmaya çalışacağım inşallah dövme olayı olmaz bidaha, yapmam demiyorum kendime de garanti veremiyorum artık, temenni inşallah diyebiliyorum. En son olmassa yine zararına satarım napalım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni düve sağdırmıyor çok uğraşıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt