PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni düve sağdırmıyor çok uğraşıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sabanseven" data-source="post: 1367095" data-attributes="member: 87343"><p>Sağol. Ön taraftan dediğin gibi sol yanından karın bölgesi kafam hizasında takmaya çalışıyorum, takıyorumda, 2 hafta civarı oldu sağıyorum ama hep bağlamalıyım yoksa arka ayaklarını elime kadar tekmeliyor. Takabiliyorum yanından ayrılınca sağılırken tekme vs çok az yapıyor, sorun takarken ve çıkarırken. Prosedürünü de doğru yaptığımı düşünüyorum makinenin, takarken vakumu 0,4-0,5 bara geliyor zaten işaretli bölgesi var, sonra vantuz kısmının altta tabası var süt çekişine yol veren ya da kapatan onu açıyorum sonra vakum düşmeden memeye takıyorum takmaya çalışıyorum, işte problem bu safhada oluyor, bilmiyorum memesi mi acıyor parmağımı sokuyorum vantuza normal çekişi içinde harici sivri taş vs var desem oda yok, yeni inek ya memeleri şiştiğinde yara olmuştu bacaklarıyla meme bağlantısı arası acaba iyileşmedi de ondan mı acıdan yapıyor hayvan? Bi yara merhemi var insanlar için madecassol ondan süreyim iyi gelsin dedim 1-2 hafta önce yeni yavruladığı zamanlar ona da tekme herşeye tekme yani abi ben bu hayvanı kendi haline bırakırsam sadece yavrusu emerse bu yaptığım işin ne espirisi kalıyor? Ben onlara bakıyorum onlar da bana bakmalı ki sürdürülebilir bir iş olsun bu, kafam şiştiyani bu kadar zor olmamalı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabanseven, post: 1367095, member: 87343"] Sağol. Ön taraftan dediğin gibi sol yanından karın bölgesi kafam hizasında takmaya çalışıyorum, takıyorumda, 2 hafta civarı oldu sağıyorum ama hep bağlamalıyım yoksa arka ayaklarını elime kadar tekmeliyor. Takabiliyorum yanından ayrılınca sağılırken tekme vs çok az yapıyor, sorun takarken ve çıkarırken. Prosedürünü de doğru yaptığımı düşünüyorum makinenin, takarken vakumu 0,4-0,5 bara geliyor zaten işaretli bölgesi var, sonra vantuz kısmının altta tabası var süt çekişine yol veren ya da kapatan onu açıyorum sonra vakum düşmeden memeye takıyorum takmaya çalışıyorum, işte problem bu safhada oluyor, bilmiyorum memesi mi acıyor parmağımı sokuyorum vantuza normal çekişi içinde harici sivri taş vs var desem oda yok, yeni inek ya memeleri şiştiğinde yara olmuştu bacaklarıyla meme bağlantısı arası acaba iyileşmedi de ondan mı acıdan yapıyor hayvan? Bi yara merhemi var insanlar için madecassol ondan süreyim iyi gelsin dedim 1-2 hafta önce yeni yavruladığı zamanlar ona da tekme herşeye tekme yani abi ben bu hayvanı kendi haline bırakırsam sadece yavrusu emerse bu yaptığım işin ne espirisi kalıyor? Ben onlara bakıyorum onlar da bana bakmalı ki sürdürülebilir bir iş olsun bu, kafam şiştiyani bu kadar zor olmamalı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni düve sağdırmıyor çok uğraşıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt