PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni düve sağdırmıyor çok uğraşıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sabanseven" data-source="post: 1367469" data-attributes="member: 87343"><p>Teşekkür. İşte o yüzden tpi değerleri, meme başı, bağ dokusu, meme büyüklüğü,sağrı yüksekliği, bacak açısı, bacak uzunluğu vs vs dıdısının dıdısı faktörlerde artı tarafta olan tohum yapalım veteriner bey diyorum. Çünkü ben bu hayatta şunu çok iyi anladım ki; başarı kusursuza yakın altyapıyla, çalışmayla ve tecrübeyle doğru orantılı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bazı gelişmiş ülkelerde inekler daha verimli olsun ufak yüzdeler de olsa artı yönde olduğu için senfoni dinletiyorlar.. hayvanın içine sonda koyup vücut sıcaklıık değerlerini takip edip ona göre aksiyon alıyorlar vb..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabanseven, post: 1367469, member: 87343"] Teşekkür. İşte o yüzden tpi değerleri, meme başı, bağ dokusu, meme büyüklüğü,sağrı yüksekliği, bacak açısı, bacak uzunluğu vs vs dıdısının dıdısı faktörlerde artı tarafta olan tohum yapalım veteriner bey diyorum. Çünkü ben bu hayatta şunu çok iyi anladım ki; başarı kusursuza yakın altyapıyla, çalışmayla ve tecrübeyle doğru orantılı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bazı gelişmiş ülkelerde inekler daha verimli olsun ufak yüzdeler de olsa artı yönde olduğu için senfoni dinletiyorlar.. hayvanın içine sonda koyup vücut sıcaklıık değerlerini takip edip ona göre aksiyon alıyorlar vb.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni düve sağdırmıyor çok uğraşıyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt