PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni ekip arkadaşımız MF 4709
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 1243286" data-attributes="member: 1424"><p>Biz bu traktörü 277 ile değiştirdik. Beklentimiz yakıtın çok artmadan 277 nin işlerini devralması , ilaç , gübre , Ekim makinaları ,hafif nakliye , ara geçimi işlerini bu traktör yapacak. Duruma göre sürüm ve cizel işinde diğer traktöre yardım eder. 3 silindirli 277 den tecrubemiz var , çok sıkıstırırsan , 4 silindirli den çok yakar. İki traktör olduğu için yapılacak ise göre kullanıyoruz makinaları. Bakalım yaşayarak göreceğiz , kağıt üzerinde yazdığından farklı sonuçlar sahada alınabilir. Çünkü herkesin merası , arazisi , ektiği-diktigi farklı , köyünün rakımı farklı , bana uyan size uymaz , size uyan bana uymaz. Herkes kendi tecrübesini yazacak ki referans olsun. Birçok ürün range ve birçok marka var , önemli olan herkesin ihtiyacını belirleyip ona göre mal alması. Benim iş kapasiteme göre 80-90 bg ara iş traktörü olur , yan komşunun iş kapasitesine göre ara iş traktörü MF 240 olur , diğer komşunun işi ve makinaları daha büyüktür ara iş traktörü TD 110 olur. Burada 3 silindir , 4 silindir tartışmasından ziyade herkes kendine göre en iyi mali seçmesi lazım onu tartışması yapılması lazım. Hepimizden birbimizin fikrini kabul etmek zorunda değiliz , bazen birden çok doğru olabilir. Çünkü herkesin düzeni ve işi kendine göredir. Allah hepimize hayırlısini ve gonlumuzdekini kısmet etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 1243286, member: 1424"] Biz bu traktörü 277 ile değiştirdik. Beklentimiz yakıtın çok artmadan 277 nin işlerini devralması , ilaç , gübre , Ekim makinaları ,hafif nakliye , ara geçimi işlerini bu traktör yapacak. Duruma göre sürüm ve cizel işinde diğer traktöre yardım eder. 3 silindirli 277 den tecrubemiz var , çok sıkıstırırsan , 4 silindirli den çok yakar. İki traktör olduğu için yapılacak ise göre kullanıyoruz makinaları. Bakalım yaşayarak göreceğiz , kağıt üzerinde yazdığından farklı sonuçlar sahada alınabilir. Çünkü herkesin merası , arazisi , ektiği-diktigi farklı , köyünün rakımı farklı , bana uyan size uymaz , size uyan bana uymaz. Herkes kendi tecrübesini yazacak ki referans olsun. Birçok ürün range ve birçok marka var , önemli olan herkesin ihtiyacını belirleyip ona göre mal alması. Benim iş kapasiteme göre 80-90 bg ara iş traktörü olur , yan komşunun iş kapasitesine göre ara iş traktörü MF 240 olur , diğer komşunun işi ve makinaları daha büyüktür ara iş traktörü TD 110 olur. Burada 3 silindir , 4 silindir tartışmasından ziyade herkes kendine göre en iyi mali seçmesi lazım onu tartışması yapılması lazım. Hepimizden birbimizin fikrini kabul etmek zorunda değiliz , bazen birden çok doğru olabilir. Çünkü herkesin düzeni ve işi kendine göredir. Allah hepimize hayırlısini ve gonlumuzdekini kısmet etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni ekip arkadaşımız MF 4709
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt