PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yeni elektronik ve teknolojik traktörlerin ömrü hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrekaptan59" data-source="post: 837906" data-attributes="member: 6863"><p><strong>Merhabalar </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong> 1978 senesinde 135 mf almış bizimkiler sıfır. 20 sene tabiri yerinde anahtar vurmadan kullanmıslar 1998 de satmıslar.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong> 1998 de 265 aldılar ben o zamanlar 5 yasındaydım. geçen sene debrıyaj balatası degıstı pompa enjektor bakımı yapıldı gecte olsa şu an 4000 saatte hiç bir sıkıntısıda yok çok şukur. ve kullanmaya devam edıyoruz</strong></p><p><strong>- </strong></p><p><strong>şimdi bu yeni traktorlere bu paraları bağlamanın konfor dısında bi getirisi var mı? elektronık aksamlı traktorlerı 20 sene kullanabılecekmıyız acaba?</strong></p><p></p><p>su ıyıdır bu kotudur karsılastırması ve ya fanatıklık ıcın konu acmadım sık sık tartıstıgımız konulardan bır tanesını sız degerlı forum uyelerı ıle paylasmak ıstedım. bu cercevede cevap verırsenız memnun olurum. teşekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrekaptan59, post: 837906, member: 6863"] [b]Merhabalar 1978 senesinde 135 mf almış bizimkiler sıfır. 20 sene tabiri yerinde anahtar vurmadan kullanmıslar 1998 de satmıslar. 1998 de 265 aldılar ben o zamanlar 5 yasındaydım. geçen sene debrıyaj balatası degıstı pompa enjektor bakımı yapıldı gecte olsa şu an 4000 saatte hiç bir sıkıntısıda yok çok şukur. ve kullanmaya devam edıyoruz - şimdi bu yeni traktorlere bu paraları bağlamanın konfor dısında bi getirisi var mı? elektronık aksamlı traktorlerı 20 sene kullanabılecekmıyız acaba?[/b] su ıyıdır bu kotudur karsılastırması ve ya fanatıklık ıcın konu acmadım sık sık tartıstıgımız konulardan bır tanesını sız degerlı forum uyelerı ıle paylasmak ıstedım. bu cercevede cevap verırsenız memnun olurum. teşekkurler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
yeni elektronik ve teknolojik traktörlerin ömrü hakkında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt