PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 498362" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar özellikler bence gayet yerinde özellikler. Fazla olsunda eksik olmasın. Yani kısacası bence özelliklerini tartışmaya gerek yok. Fiyatıda belki özelliklerinden dolayı diğer markalara göre fazla olabilir. Ama buda bu özelliklere göre normal diyebiliriz. Zaten tahmini rakamlar üretiyoruz. Herkes biliyorki verilen fiyat liste fiyatı oluyor. Bayiler pazarlıkta yerli markalarda baya düşüyorlar. Yani liste fiyatına bakmamak lâzım. Misal bir markanın 100 Hp modeline 90.000 TL fiyat biçiyorlar. Adam almaya gidince 70.000 TL ' ye alıp geliyor. Yani diğer yerli firmaların fiyatlarıyla tahmini rakamlara şuan için karşılaştırmak yalnış olur. Hele bir piyasaya çıksın. Fiyatı belli olsun. Pazarlıkta ne kadar düşülüyor onu görelim. O zaman daha doğru karar verilir.</p><p></p><p></p><p>Ayrıca şunuda ekleyeyim. Bu sene içinde diğer yerli markalardan pek yeni modeller göremeyiz diye düşünüyorum. NH ' nin TD5 serisini ben bizzat yakından Almanya ' da inceledim. Motor farkı ve shuttle ' dan başka bir yeniliği yok. Tümosan ' dan zaten yeni bir model çıkacağına dair bir haber yok. Zaten yeni modellerini yeni çıkardılar sayılır. Maxima projesi falan varmış. Ama oda büyük modeller için düşünülüyor. Onun özellikleri Erkunt ' a yakın. Ama üretime geçer mi geçerse ne zaman geçer belli değil. Başak zaten pek belirsiz. Hattat ' da zaten yeni çıktıki Valtra üretimlerinde bile bu tarz özelliklerin bir çoğu şuan için bulunmuyor. Hattat ' da olsun. Başkada kuvvetli yerli firma yok. Yani Erkunt ipi göğüsler diyebilirim....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 498362, member: 6"] [b]Ynt: YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK[/b] Arkadaşlar özellikler bence gayet yerinde özellikler. Fazla olsunda eksik olmasın. Yani kısacası bence özelliklerini tartışmaya gerek yok. Fiyatıda belki özelliklerinden dolayı diğer markalara göre fazla olabilir. Ama buda bu özelliklere göre normal diyebiliriz. Zaten tahmini rakamlar üretiyoruz. Herkes biliyorki verilen fiyat liste fiyatı oluyor. Bayiler pazarlıkta yerli markalarda baya düşüyorlar. Yani liste fiyatına bakmamak lâzım. Misal bir markanın 100 Hp modeline 90.000 TL fiyat biçiyorlar. Adam almaya gidince 70.000 TL ' ye alıp geliyor. Yani diğer yerli firmaların fiyatlarıyla tahmini rakamlara şuan için karşılaştırmak yalnış olur. Hele bir piyasaya çıksın. Fiyatı belli olsun. Pazarlıkta ne kadar düşülüyor onu görelim. O zaman daha doğru karar verilir. Ayrıca şunuda ekleyeyim. Bu sene içinde diğer yerli markalardan pek yeni modeller göremeyiz diye düşünüyorum. NH ' nin TD5 serisini ben bizzat yakından Almanya ' da inceledim. Motor farkı ve shuttle ' dan başka bir yeniliği yok. Tümosan ' dan zaten yeni bir model çıkacağına dair bir haber yok. Zaten yeni modellerini yeni çıkardılar sayılır. Maxima projesi falan varmış. Ama oda büyük modeller için düşünülüyor. Onun özellikleri Erkunt ' a yakın. Ama üretime geçer mi geçerse ne zaman geçer belli değil. Başak zaten pek belirsiz. Hattat ' da zaten yeni çıktıki Valtra üretimlerinde bile bu tarz özelliklerin bir çoğu şuan için bulunmuyor. Hattat ' da olsun. Başkada kuvvetli yerli firma yok. Yani Erkunt ipi göğüsler diyebilirim.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt