PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 498908" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK</strong></p><p></p><p>erkunt kendini aşsada bizi aşamaz artık bir kere aldık bir daha alacak halimiz yok ya bu iç çamaşırmıki ha bire al al perkins motordan sıkıldık artık;</p><p>1971 model mf 135 lik motorumuz vardı onda da perkins motor vardı;</p><p>2008 model erkunt servet 80t var ondan da perkins motor var;</p><p>2012 model erkunt kıymet onda da perkins motor var bune be perkins motor koleksiyonumu kuracağız,</p><p>biraz daha sabr eder alırız bi tane fendt perkins ten kurtuluruz;</p><p>kubota bile perkins kullanmıyor daha şurda üç yıldır Türkiye pazarında bence de erkunt artık perkinsi bırakmalı,arkadaşın birisi demiş ki forumda yorumunu okudum sasu motor kullanmalı bencede katılıyorum 16 valf turbo intecoller li motor kullanması lazım.perkins yeni motor eksozsttan kara duman atınca çıldırıyorum valla birde yüküne yokuş çıktığı zaman eski motor gibi kara duman atıyor ya işte o zaman nh cilere karşı kendimi aşşağılanmış hissediyom adamlar bir de alaylı alaylı gülüyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 498908, member: 28829"] [b]Ynt: YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK[/b] erkunt kendini aşsada bizi aşamaz artık bir kere aldık bir daha alacak halimiz yok ya bu iç çamaşırmıki ha bire al al perkins motordan sıkıldık artık; 1971 model mf 135 lik motorumuz vardı onda da perkins motor vardı; 2008 model erkunt servet 80t var ondan da perkins motor var; 2012 model erkunt kıymet onda da perkins motor var bune be perkins motor koleksiyonumu kuracağız, biraz daha sabr eder alırız bi tane fendt perkins ten kurtuluruz; kubota bile perkins kullanmıyor daha şurda üç yıldır Türkiye pazarında bence de erkunt artık perkinsi bırakmalı,arkadaşın birisi demiş ki forumda yorumunu okudum sasu motor kullanmalı bencede katılıyorum 16 valf turbo intecoller li motor kullanması lazım.perkins yeni motor eksozsttan kara duman atınca çıldırıyorum valla birde yüküne yokuş çıktığı zaman eski motor gibi kara duman atıyor ya işte o zaman nh cilere karşı kendimi aşşağılanmış hissediyom adamlar bir de alaylı alaylı gülüyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ ERKUNT KIYMET 90 4 WD KABİNLİ LÜKS TEKNİK ÖZELLİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt