PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni Erkuntların Kartpostal Tadında TARLA Fotoğrafları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 184822" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Yeni Erkuntların Kartpostal Tadında TARLA Fotoğrafları</strong></p><p></p><p>ankaradaki tarım fuarı tam bir fiyasko ne firma katılımı nede çiftçi veya ziyaretçi katılımı iki gün fuardaydım sonuç sıfır.yeni erkunttu iyi inceledim.kabin hariç degişen birşet yok kaborta açmamış hoş degil çekici degil.kalite aynı fiyat 80 lik 65 lira idi lüksü sonuç olrak sınıfta kaldı.bundan eminim.</p><p> gelelim diger yerlilere hiç yoklardı zaten sıfır.</p><p>mf 3600 serisi tam bir rezaletti kabinli olanları kimseye yaramaz.</p><p> case ithaller güzel yerliler kaliteli degildi.hoşa gider tarfı yoktu.</p><p> jondere aynı basitlik ve aynı düzen degişen birşey yok.</p><p> newhollant aynı meydan onların. </p><p> kioto ve fent sadece bakmak amaçlıydı </p><p> sonuç olarak traktör bazında not sıfır alan da yok satanda misali.fiyatlar çok yüksek neye neyi amaçlıyorlarsa bilmiyorum ama alanın olmadığı kesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 184822, member: 988"] [b]Ynt: Yeni Erkuntların Kartpostal Tadında TARLA Fotoğrafları[/b] ankaradaki tarım fuarı tam bir fiyasko ne firma katılımı nede çiftçi veya ziyaretçi katılımı iki gün fuardaydım sonuç sıfır.yeni erkunttu iyi inceledim.kabin hariç degişen birşet yok kaborta açmamış hoş degil çekici degil.kalite aynı fiyat 80 lik 65 lira idi lüksü sonuç olrak sınıfta kaldı.bundan eminim. gelelim diger yerlilere hiç yoklardı zaten sıfır. mf 3600 serisi tam bir rezaletti kabinli olanları kimseye yaramaz. case ithaller güzel yerliler kaliteli degildi.hoşa gider tarfı yoktu. jondere aynı basitlik ve aynı düzen degişen birşey yok. newhollant aynı meydan onların. kioto ve fent sadece bakmak amaçlıydı sonuç olarak traktör bazında not sıfır alan da yok satanda misali.fiyatlar çok yüksek neye neyi amaçlıyorlarsa bilmiyorum ama alanın olmadığı kesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni Erkuntların Kartpostal Tadında TARLA Fotoğrafları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt