PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni Farmall C Serisi (85-115 HP)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI TALHA" data-source="post: 1049509" data-attributes="member: 448"><p>S.a ahali.</p><p>Facebooktan bir arkadaşım Farmall C serisinin üst modellerinin 85-95-105 ve 115 beygir olarak yerli piyasaya verileceğine dair gönderi paylaşmış. Her ne kadar 2012 yılında üretilip ihraç edlien serii 4 sene sonra yerli piyasaya verilse de bu da iyi bir adım. Özellikle de 85-95 hep modellerin gelmesi iyi olacaktır. Aynı zamanda elektronik Hi-Lo nun olması iyi olmuş diğer yerli firmalar çoktandır elektronik veya mekanik Hi-Lo yu standart olarak koyuyordu sonunda CNH ta koyacak. Son zamanda NH ve Case yerli modellerin hepsine kampanya yaptı detaylarını bilmiyorum ama satışların düştüğü için veya yeni Farmall C gelmeden eldekileri tüketmek için yapmış olabilir diye tahmin ediyorum. Başlangıç fiyatına 129000 TL yazmışlar ama JX ve TDD serisini geçmemeli...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI TALHA, post: 1049509, member: 448"] S.a ahali. Facebooktan bir arkadaşım Farmall C serisinin üst modellerinin 85-95-105 ve 115 beygir olarak yerli piyasaya verileceğine dair gönderi paylaşmış. Her ne kadar 2012 yılında üretilip ihraç edlien serii 4 sene sonra yerli piyasaya verilse de bu da iyi bir adım. Özellikle de 85-95 hep modellerin gelmesi iyi olacaktır. Aynı zamanda elektronik Hi-Lo nun olması iyi olmuş diğer yerli firmalar çoktandır elektronik veya mekanik Hi-Lo yu standart olarak koyuyordu sonunda CNH ta koyacak. Son zamanda NH ve Case yerli modellerin hepsine kampanya yaptı detaylarını bilmiyorum ama satışların düştüğü için veya yeni Farmall C gelmeden eldekileri tüketmek için yapmış olabilir diye tahmin ediyorum. Başlangıç fiyatına 129000 TL yazmışlar ama JX ve TDD serisini geçmemeli... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni Farmall C Serisi (85-115 HP)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt