PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
yeni ford karlı bir havada çiftlikte....)))
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 329575" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: yeni ford karlı bir havada çiftlikte....)))</strong></p><p></p><p>çevremdeki arkadaşlarda var.bir kere kongoo ' dan connect üstündür.sahipleri biraz sıkıntılı.vergisi 750 tl.heryıl vize masrafı 350 tl.(vizeye girmeden utlaka ustaya gidecek.)sigorta 250 tl.kasko 600 tl.(bağzı ücretler illere göre değişebilir.) daha kontağı çevirmeden 2000 tl masrafı oluyormuş.komşu aldı bir denizliye gitti.hız sınırı 80 km geçen yıl.ilk seferinde unutmuş.226 tl ceza yemiş.</p><p></p><p>geçen gün denizliye bende gittim.bölünmüş yol var.110-115 gibi gidiyorum.bizim uçan teneke ile.meşhur connetler,doblolar de 90 ı geçemiyor.hepsini döşedim. güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s</p><p></p><p>yukarıdaki yazdığım keyfe keder sebeplerde connetlere biraz temkinli yaklaşıyorum.hatta 2006 model 90 lık bile bulmuştum.21000 e.birtürlü karar veremiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 329575, member: 7396"] [b]Ynt: yeni ford karlı bir havada çiftlikte....)))[/b] çevremdeki arkadaşlarda var.bir kere kongoo ' dan connect üstündür.sahipleri biraz sıkıntılı.vergisi 750 tl.heryıl vize masrafı 350 tl.(vizeye girmeden utlaka ustaya gidecek.)sigorta 250 tl.kasko 600 tl.(bağzı ücretler illere göre değişebilir.) daha kontağı çevirmeden 2000 tl masrafı oluyormuş.komşu aldı bir denizliye gitti.hız sınırı 80 km geçen yıl.ilk seferinde unutmuş.226 tl ceza yemiş. geçen gün denizliye bende gittim.bölünmüş yol var.110-115 gibi gidiyorum.bizim uçan teneke ile.meşhur connetler,doblolar de 90 ı geçemiyor.hepsini döşedim. güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s yukarıdaki yazdığım keyfe keder sebeplerde connetlere biraz temkinli yaklaşıyorum.hatta 2006 model 90 lık bile bulmuştum.21000 e.birtürlü karar veremiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
yeni ford karlı bir havada çiftlikte....)))
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt