PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Yeni Gaspardo Lelio Pulluğumuz ..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 1018196" data-attributes="member: 25140"><p>sağolasın abi .. allah daha iyilerini nasip etsin sana inşallah..</p><p></p><p></p><p></p><p>sağolun cümlemize inşallah ..</p><p></p><p></p><p></p><p>allah razı olsun ..</p><p></p><p></p><p></p><p>eywallah doğan .. valla forumdan biri bişey aldı mı tanısamda tanımasamda arkadaşım şunu almış diye bahsediyorum .. türk çiftçisi en iyisini hakediyor , ben buna inanıyorum .. bizim topraklarda aynı işi çıkaracağına eminim onda sıkıntı yok sadece kafama takılan traktör beygir güçleri .. avrupanın 14 inçinde olan kavis ile türk 14 inc pullugun kavisi aynı değil dolayısıyla bu traktörü zorlıyacaktır .. ben kendi adıma benim tarla toprağında sıkıntı yaşamam amma velakin .. sizin oralarda benim traktrör 5 14 inc çekiyor diyen arkadaşlara sıkıntı yaratabiliri kulaklarda bi hayli kavis var bu ağır toprakta motoru tutar ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 1018196, member: 25140"] sağolasın abi .. allah daha iyilerini nasip etsin sana inşallah.. sağolun cümlemize inşallah .. allah razı olsun .. eywallah doğan .. valla forumdan biri bişey aldı mı tanısamda tanımasamda arkadaşım şunu almış diye bahsediyorum .. türk çiftçisi en iyisini hakediyor , ben buna inanıyorum .. bizim topraklarda aynı işi çıkaracağına eminim onda sıkıntı yok sadece kafama takılan traktör beygir güçleri .. avrupanın 14 inçinde olan kavis ile türk 14 inc pullugun kavisi aynı değil dolayısıyla bu traktörü zorlıyacaktır .. ben kendi adıma benim tarla toprağında sıkıntı yaşamam amma velakin .. sizin oralarda benim traktrör 5 14 inc çekiyor diyen arkadaşlara sıkıntı yaratabiliri kulaklarda bi hayli kavis var bu ağır toprakta motoru tutar .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Yeni Gaspardo Lelio Pulluğumuz ..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt