PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni gelen Case traktörlerdeki analog gösterge sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet0692" data-source="post: 1412124" data-attributes="member: 47403"><p>Bu hafta 1 traktörü getireceklerine söz verdiler gerçi kaç kere söz verdiler.</p><p></p><p>Abi ödeme yapmadım ama o gün için başka yerden alsam o günki fiyat düşüktü düşük fiyattan alıyordum.Büyük zarara uğrattılar bizi.</p><p></p><p>Valla Yunus böyle bi bayi olamaz full anlaşmışlar yalan konuşuyolar.Ben aldığım da dijital ekrandı bunların geciktirmesinin ceremesini ben niye çekeyim.</p><p></p><p> Bugün bayiye gittim bayağa tartıştım hafta içinde gelecek diye söz verdiler.Çok traktör satıyolar müşteri giderse gitsin havasındalar.</p><p></p><p>Bu hafta traktör gelmesin dükkanımız yol kenarında branda asacam vallahi.Facebook gruplarında tüm ifşa edicem,bugün çok sinirlendim.</p><p>Aslında trakkulup çok büyük bir oluşum böyle sıkıntılarımızda arkamızda duran bi yönetim olsa çok farklı oluruz.Trakkulubun bi new holland satış müdürüne ulaşması çok zor olmasa gerek bu konuda da yönetime sitem ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet0692, post: 1412124, member: 47403"] Bu hafta 1 traktörü getireceklerine söz verdiler gerçi kaç kere söz verdiler. Abi ödeme yapmadım ama o gün için başka yerden alsam o günki fiyat düşüktü düşük fiyattan alıyordum.Büyük zarara uğrattılar bizi. Valla Yunus böyle bi bayi olamaz full anlaşmışlar yalan konuşuyolar.Ben aldığım da dijital ekrandı bunların geciktirmesinin ceremesini ben niye çekeyim. Bugün bayiye gittim bayağa tartıştım hafta içinde gelecek diye söz verdiler.Çok traktör satıyolar müşteri giderse gitsin havasındalar. Bu hafta traktör gelmesin dükkanımız yol kenarında branda asacam vallahi.Facebook gruplarında tüm ifşa edicem,bugün çok sinirlendim. Aslında trakkulup çok büyük bir oluşum böyle sıkıntılarımızda arkamızda duran bi yönetim olsa çok farklı oluruz.Trakkulubun bi new holland satış müdürüne ulaşması çok zor olmasa gerek bu konuda da yönetime sitem ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni gelen Case traktörlerdeki analog gösterge sorunu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt