PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
YENİ GÜMRÜK BİRLİĞİ ANTLAŞMASI (TARIM POLİTİKASI)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 1092341" data-attributes="member: 26155"><p>bakan iki laf etmiş..</p><p>tam olarak ne olduğu belli değil.</p><p>ama yorumlar gerçek olmuş sanki..</p><p>mahkeme kurulmuş karar verilmiş..</p><p>çiftçiyi desteklerle ayakta tutmaya çalışıyorlar kelimesi bir enkazdan ibarettir....</p><p>bu durumda karşılık yorum bile yazılmaz.</p><p>biz erzurumda yılın 6 ayı kış geçirmemize rağmen..</p><p>tek ürün ve belli ürünle çalışmamıza rağmen kazanıyoruz..</p><p>size ne oluyor anlamadım,.</p><p>10 nüfusla gidip 10-20 dekarla çalışıp karın doyurmaya refah etmeye çalışıyorsanız zaten akıl yok demektir..</p><p>sonrada bakan ele dedi bakan bele dedi..yaw bırakın ..bu işleri</p><p>aracılar var çiftçi ne kazansın..</p><p>komisyoncu var ne yapsın..</p><p>yaw bırakın....</p><p>hangi köylü kalkıp birlik kurdu..</p><p>hangi köylü kooperatif kurduda malını buraya topladıda direk tüketiciye sundu...</p><p>biz 10 sene evvel koop kurmaya kalktık köyün meydanında herkes bi tarafa kaçtı..</p><p>bizde birbirimize gizli düşmanlık çekememezlik var kardeşim..</p><p>komşusunu gördümü dışı gülen.</p><p>içi ağlayan yapı var genelde..</p><p>birlik dedinmi adamın gözüne çöp batıyor..</p><p>eeeee..</p><p>ne istiyoruz..</p><p>20-50 yada 100 dekar yerim var..</p><p>eeee..</p><p>mazotu öde.....</p><p>eeee</p><p>gübreyi çok ucuz yap....</p><p>eeeeee.</p><p>ekipman desteği...</p><p>evettt</p><p>traktörüm..100 hp olsun...</p><p>eeeeeee</p><p>bicer döver ucuz biçsin..</p><p>eeeee</p><p>dekara 1 ton buğday versin...</p><p>eeeeeee</p><p>hasata destek ver kğ başı</p><p>devlet sen bunu 1 tl den al...</p><p>beni bırak gidip yan gelip yatayım.. beni elleme</p><p>yoksa........</p><p>konuşurum...yazarım...çizerim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 1092341, member: 26155"] bakan iki laf etmiş.. tam olarak ne olduğu belli değil. ama yorumlar gerçek olmuş sanki.. mahkeme kurulmuş karar verilmiş.. çiftçiyi desteklerle ayakta tutmaya çalışıyorlar kelimesi bir enkazdan ibarettir.... bu durumda karşılık yorum bile yazılmaz. biz erzurumda yılın 6 ayı kış geçirmemize rağmen.. tek ürün ve belli ürünle çalışmamıza rağmen kazanıyoruz.. size ne oluyor anlamadım,. 10 nüfusla gidip 10-20 dekarla çalışıp karın doyurmaya refah etmeye çalışıyorsanız zaten akıl yok demektir.. sonrada bakan ele dedi bakan bele dedi..yaw bırakın ..bu işleri aracılar var çiftçi ne kazansın.. komisyoncu var ne yapsın.. yaw bırakın.... hangi köylü kalkıp birlik kurdu.. hangi köylü kooperatif kurduda malını buraya topladıda direk tüketiciye sundu... biz 10 sene evvel koop kurmaya kalktık köyün meydanında herkes bi tarafa kaçtı.. bizde birbirimize gizli düşmanlık çekememezlik var kardeşim.. komşusunu gördümü dışı gülen. içi ağlayan yapı var genelde.. birlik dedinmi adamın gözüne çöp batıyor.. eeeee.. ne istiyoruz.. 20-50 yada 100 dekar yerim var.. eeee.. mazotu öde..... eeee gübreyi çok ucuz yap.... eeeeee. ekipman desteği... evettt traktörüm..100 hp olsun... eeeeeee bicer döver ucuz biçsin.. eeeee dekara 1 ton buğday versin... eeeeeee hasata destek ver kğ başı devlet sen bunu 1 tl den al... beni bırak gidip yan gelip yatayım.. beni elleme yoksa........ konuşurum...yazarım...çizerim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
YENİ GÜMRÜK BİRLİĞİ ANTLAŞMASI (TARIM POLİTİKASI)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt