PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Yeni İrtem Pnomatik (Havalı) Mibzer
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 848589" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Yeni İrtem Pnomatik (Havalı) Mibzer</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>demokraside çare tükenmez abi</p><p>sistemde açıklar var </p><p>hemen anlatayım</p><p>şimdi diyelimki destekle bir ekipman alacaksın kurallar nitelik teknik özellik kalite ve fiyat olarak devletin belirledigi sınırlardan aşagı olamaz bunu yazalım bir köşeye</p><p>şimdi diyelim x marka 10binliralık mibzere yazıldın ve destek çıktı</p><p>fakat sonradan düşündün ki bu mibzer senin işini görmez hemen iltarımda bu işle ilgilenen personelle görüşüyorsun ve derdini anlatıyorsun </p><p>adam şunu diyorsun ben 10binlik mibzere yazıldım fakat sonradan ögrendimki bu mibzer benim işimi görmez buyüzden z marka 15binlik mibzeri alsam olurmu diyorsun</p><p>cevap hazır</p><p>evet olur diyorfakat biz 10binin 5binini destek veririz dogal olarak sen 15binlik alırsan kalanını cebinden ödersin 5bin destek sabit kalır</p><p></p><p>birde oldu ki iltarım bu teklifi kabul etmedi</p><p>ozaman iş çiftçi ve bayi arasında biter </p><p>o nasıl olur dersen</p><p>bayi yazıldıgın mibzeri sana verir</p><p>iltarım personeli eve gelip makinayı inceler</p><p>sonra gidip istedign mibzerle degiştirirsin fiyat farkını cebinden vermek kaydıyla</p><p></p><p>bir de en son seçenek var </p><p>ithal mibzere yazılırsın çıkarsada çıkmazsada şansına birde torpil olayları var malum oda pek makbul birşey degil onu tavsiye etmem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 848589, member: 33118"] [b]Ynt: Yeni İrtem Pnomatik (Havalı) Mibzer[/b] demokraside çare tükenmez abi sistemde açıklar var hemen anlatayım şimdi diyelimki destekle bir ekipman alacaksın kurallar nitelik teknik özellik kalite ve fiyat olarak devletin belirledigi sınırlardan aşagı olamaz bunu yazalım bir köşeye şimdi diyelim x marka 10binliralık mibzere yazıldın ve destek çıktı fakat sonradan düşündün ki bu mibzer senin işini görmez hemen iltarımda bu işle ilgilenen personelle görüşüyorsun ve derdini anlatıyorsun adam şunu diyorsun ben 10binlik mibzere yazıldım fakat sonradan ögrendimki bu mibzer benim işimi görmez buyüzden z marka 15binlik mibzeri alsam olurmu diyorsun cevap hazır evet olur diyorfakat biz 10binin 5binini destek veririz dogal olarak sen 15binlik alırsan kalanını cebinden ödersin 5bin destek sabit kalır birde oldu ki iltarım bu teklifi kabul etmedi ozaman iş çiftçi ve bayi arasında biter o nasıl olur dersen bayi yazıldıgın mibzeri sana verir iltarım personeli eve gelip makinayı inceler sonra gidip istedign mibzerle degiştirirsin fiyat farkını cebinden vermek kaydıyla bir de en son seçenek var ithal mibzere yazılırsın çıkarsada çıkmazsada şansına birde torpil olayları var malum oda pek makbul birşey degil onu tavsiye etmem [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Yeni İrtem Pnomatik (Havalı) Mibzer
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt