PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni işletmemden bi yayın soru görüş önerileriniz değerli benim için
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1098220" data-attributes="member: 75034"><p>En büyük sıkıntım fabrika yemi maliyeti </p><p>Ailem amcalarla beraber çiftçilik yapıyorduk hayvan sayısı arttı sığmıyor eski işletmeye hayvanları böldük fakültede bittiği için tek yapmaya başladım iki yıldır bu yıl ahır yaptırayım dedim bu ahırı yaptım yanına bi tane daha yaptıracam hayırlısı ile babam emekli maketimiz var orada takılıyor [emoji6] çiftlik işlerine elini sürmez hiç en son kurbanda gelmişti [emoji4] benim şehirde de evim var boş şuan köyde kalıyorum fakülte bittiği için </p><p>Arazimiz var geçen yıl 70 dönüm Mısır'ım 100 dönüme yakın yonca </p><p>80 dönüm fiğ yulaf karışım ektim otum bol </p><p>150 dönümde buğday ekmiştim çok şükür yetiyor 250 ton da pancar posası çektim traktörlerle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1098220, member: 75034"] En büyük sıkıntım fabrika yemi maliyeti Ailem amcalarla beraber çiftçilik yapıyorduk hayvan sayısı arttı sığmıyor eski işletmeye hayvanları böldük fakültede bittiği için tek yapmaya başladım iki yıldır bu yıl ahır yaptırayım dedim bu ahırı yaptım yanına bi tane daha yaptıracam hayırlısı ile babam emekli maketimiz var orada takılıyor [emoji6] çiftlik işlerine elini sürmez hiç en son kurbanda gelmişti [emoji4] benim şehirde de evim var boş şuan köyde kalıyorum fakülte bittiği için Arazimiz var geçen yıl 70 dönüm Mısır'ım 100 dönüme yakın yonca 80 dönüm fiğ yulaf karışım ektim otum bol 150 dönümde buğday ekmiştim çok şükür yetiyor 250 ton da pancar posası çektim traktörlerle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Yeni işletmemden bi yayın soru görüş önerileriniz değerli benim için
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt