PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni JOHN DEERE 5050E 4WD ALDIK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 690794" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: yeni JOHN DEERE 5050E 4WD ALDIK</strong></p><p></p><p>ben bu 5050 lerin 50 beygir olduğuna inanmıyorum.şahsi fikrim bu.50 beygir bir traktörün gaz yemeside çekişide böyle olmaz.fabrika bunu çıkarmış 50 de yazmış ama bence deyil.dün enişte kum getirdi 50 lik tek çeker ile.önceden benim fiat 540 ile takviye 4 ile çıktığım dikmi dik bir yer vardı , 4 buçuk ton civarı enişte orayı daha 40 saatte motorla c-2 ile çıktı.inanamadım.aynı yeri benim 540 ağır devirdi takviye 4 ile çıkıyordu , 640 seri 1 ile çıkıyordu , jd 50 lik c-2 ile çıkıyor.olacak şey deyil.birde bir ihtimal motor çok devirli çok avanslı büyük ihtimalle bu 50 liklerin motor ömrü kısa olacak.hızlı giden at misali.64 beygir fiat 640 lıktan daha fazla çekmesi kesinlikle hayra alamet deyil....bunu tüm samimiyetimle söylüyorum...babam 15 yıl önce mersin antep arası şeftali nakliyesi yapardı.o zaman bir ısuzu npr kamyonu vardı.tam derdi cavurdağı rampasına sardıkmı en az 5-6 kamyon aynı marka yarışırdık derdi.bir gün diyor dayanamadım geldim ustaya ustam bu arabaya verebildiğin kadar avans ver dedim diyor.usta verdi ama olabilecek hiç bir şeye ben karışmam çok sakıncalı bir durum dedi ama ben yinede ver dedim diyor.sonra yükü sardım diyor.aynı yere geldik benim 2 ile çıkan araba 3 ile 75 yapmaya başladı egzozdan 1 karış alev atıyordu diyor.bir tane araba koymadım hepsini geçtim diyor.sonra 1 sefer daha gittim üçüncü seferde de motor kitledi diyor.yani diyeceğim bu 50 liklerin çekişi hayra alamet deyil.böyle bir durumla karşılaşırsam hiç şaşırmam....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 690794, member: 21790"] [b]Ynt: yeni JOHN DEERE 5050E 4WD ALDIK[/b] ben bu 5050 lerin 50 beygir olduğuna inanmıyorum.şahsi fikrim bu.50 beygir bir traktörün gaz yemeside çekişide böyle olmaz.fabrika bunu çıkarmış 50 de yazmış ama bence deyil.dün enişte kum getirdi 50 lik tek çeker ile.önceden benim fiat 540 ile takviye 4 ile çıktığım dikmi dik bir yer vardı , 4 buçuk ton civarı enişte orayı daha 40 saatte motorla c-2 ile çıktı.inanamadım.aynı yeri benim 540 ağır devirdi takviye 4 ile çıkıyordu , 640 seri 1 ile çıkıyordu , jd 50 lik c-2 ile çıkıyor.olacak şey deyil.birde bir ihtimal motor çok devirli çok avanslı büyük ihtimalle bu 50 liklerin motor ömrü kısa olacak.hızlı giden at misali.64 beygir fiat 640 lıktan daha fazla çekmesi kesinlikle hayra alamet deyil....bunu tüm samimiyetimle söylüyorum...babam 15 yıl önce mersin antep arası şeftali nakliyesi yapardı.o zaman bir ısuzu npr kamyonu vardı.tam derdi cavurdağı rampasına sardıkmı en az 5-6 kamyon aynı marka yarışırdık derdi.bir gün diyor dayanamadım geldim ustaya ustam bu arabaya verebildiğin kadar avans ver dedim diyor.usta verdi ama olabilecek hiç bir şeye ben karışmam çok sakıncalı bir durum dedi ama ben yinede ver dedim diyor.sonra yükü sardım diyor.aynı yere geldik benim 2 ile çıkan araba 3 ile 75 yapmaya başladı egzozdan 1 karış alev atıyordu diyor.bir tane araba koymadım hepsini geçtim diyor.sonra 1 sefer daha gittim üçüncü seferde de motor kitledi diyor.yani diyeceğim bu 50 liklerin çekişi hayra alamet deyil.böyle bir durumla karşılaşırsam hiç şaşırmam.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni JOHN DEERE 5050E 4WD ALDIK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt