PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Yeni John Deere 5E Serisi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci96" data-source="post: 1169810" data-attributes="member: 69588"><p>Tartışma biraz hararetli olmuş anlaşılan.</p><p>Şimdi john Deere'in 6-R serisi, new holland'ın ithal hiç bir serisiyle karşılaştırılamaz. Hatta bazen fendt'ten bile daha iyi olduğunu düşünüyorum ki,bu benim düşüncem bu yüzden tartışmayalım. </p><p></p><p>Yalnız söz konusu 5-E serisi olunca,TD-D ve TT serilerinden tek farkı güzel frenlemesi.</p><p>Onun dışında aynıdır. Yaklaşık olarak 3 yıldır 5065-E serisini kullanıyorum,1000 küsür saatte ve pek önemli bir sorunla karşılaşmadım. </p><p></p><p>New Holland'ın ithalleri güzelde,yerlileri beni pek sarmadı. </p><p>Son olarak new holland almak isteyen birine tavsiyem:büyük segmentte TD100 D,düşük segmentte tt-55.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci96, post: 1169810, member: 69588"] Tartışma biraz hararetli olmuş anlaşılan. Şimdi john Deere'in 6-R serisi, new holland'ın ithal hiç bir serisiyle karşılaştırılamaz. Hatta bazen fendt'ten bile daha iyi olduğunu düşünüyorum ki,bu benim düşüncem bu yüzden tartışmayalım. Yalnız söz konusu 5-E serisi olunca,TD-D ve TT serilerinden tek farkı güzel frenlemesi. Onun dışında aynıdır. Yaklaşık olarak 3 yıldır 5065-E serisini kullanıyorum,1000 küsür saatte ve pek önemli bir sorunla karşılaşmadım. New Holland'ın ithalleri güzelde,yerlileri beni pek sarmadı. Son olarak new holland almak isteyen birine tavsiyem:büyük segmentte TD100 D,düşük segmentte tt-55. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Videolar (Alıntılar)
Yeni John Deere 5E Serisi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt