PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni johon deere 5050E 4x4 aldık kabinli arkadaşlar 45bin tl ye fıyatı nasıl
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="orunlu21" data-source="post: 670624" data-attributes="member: 43421"><p><strong>Ynt: Yeni johon deere 5050E 4x4 aldık kabinli arkadaşlar 45bin tl ye fıyatı nasıl</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>tercih sebebimiz kardeş bun dan ayrı 2 tane daha johon deere var bizde biri 2005 model 5615 balya makınası çeviriyor 6000 saatte daha motorundan tek cıvata sökmedik yağ sızdıran bir tek yeri yok canavar gibi sadece 5000 saatte sadece baskı balata değiştirdim oda otta yarım debriyaj çalışıyor devamlı fıat da kullandık 2 sene dayanmıyor baskı balatası yakıtıda çok güzel balyada fıat tan az yakıyor 3 ay önce 5085m aldık onun yakıtıda çifte çok iyi balyada denemedik daha bu iki büyüğün yanına birde küçük olsun dedik. bizim bu bölge de 35 40 tane oldu giren 5050e alanlara soruyorum hep memnun traktörüde inciledik hoşumuza gitti çekişi yakıtı fuarda diğer traktörleride inceledik aynı beygir gücündeki 5050e daha çok hoşumuza gitti fiyatıda diğerlerine göre uygun geldi terjihimizi bir johondereci olarak 5050e den yana kullandık .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="orunlu21, post: 670624, member: 43421"] [b]Ynt: Yeni johon deere 5050E 4x4 aldık kabinli arkadaşlar 45bin tl ye fıyatı nasıl[/b] tercih sebebimiz kardeş bun dan ayrı 2 tane daha johon deere var bizde biri 2005 model 5615 balya makınası çeviriyor 6000 saatte daha motorundan tek cıvata sökmedik yağ sızdıran bir tek yeri yok canavar gibi sadece 5000 saatte sadece baskı balata değiştirdim oda otta yarım debriyaj çalışıyor devamlı fıat da kullandık 2 sene dayanmıyor baskı balatası yakıtıda çok güzel balyada fıat tan az yakıyor 3 ay önce 5085m aldık onun yakıtıda çifte çok iyi balyada denemedik daha bu iki büyüğün yanına birde küçük olsun dedik. bizim bu bölge de 35 40 tane oldu giren 5050e alanlara soruyorum hep memnun traktörüde inciledik hoşumuza gitti çekişi yakıtı fuarda diğer traktörleride inceledik aynı beygir gücündeki 5050e daha çok hoşumuza gitti fiyatıda diğerlerine göre uygun geldi terjihimizi bir johondereci olarak 5050e den yana kullandık . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni johon deere 5050E 4x4 aldık kabinli arkadaşlar 45bin tl ye fıyatı nasıl
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt