PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni kasa erkunt 70 dt mi çeker yoksa nh 7066 dt kabinlimi çeker?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 497566" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: Yeni kasa erkunt 70 dt mi çeker yoksa nh 7066 dt kabinlimi çeker?</strong></p><p></p><p>burada sadece olaylar abartılı.herkezın malı kendısıne kraldır.hıckımse kendı malını kotulemez.bakın sıze bi kahvehane dedıkodu anlatım.ben erkuntu aldıktan 1 ay sonra koyumuz vatandasından biri 80-75 tumus 4wd aldı.eskıdende 74-80 tumosanı varddı.halıyle yenı traktor hava civa .vs..cıft zamanı haliyle eskı pullugunu kullanıyo adam.4lü 11 numara.yenı tumusede bunu taktı.cıftten gelirken seyır halındeiken yanın da oturan cocuguyanlıslıkla hidrolık kolunu salmıs asfaltta.durasıya kadar halıyle pullugun on burnunu egmıs.neyse hava olcakya ceker kahvenin onune.tabi meraklılar traktoru ıncelerken gorurler pullugun egıldıgını.yav ne is die sorunca tumuscunun cevabı..abi traktor oyle bi gucluki.valla seri ikiyle cıft suruyodum.bende anlamadım bi baktım pulluk egilmis.ee noldu.bilen bilmeyen.hele bide koydeki diger tumusculer ve tumosa taraftarları yavv ne moturmus pullugu bile egmis.laf üstune laf.sen istedıgın kadar anlatmaya calıs bunun boyle olamayacagını.inanaın 1 ay kahvede dedıkodusu surdu.taki tumuscunun oglu arkadaslarına degene kadar.sonra gercek meydana cıktı ama tumosancılar koyde cok olunca reklam olup kaldı sadece.sımdi o traktor ceker bu ceker.o bayırı cıkar bu cıkamaz.elindeki kapının onundeki 70 modelde olsa 2012 de olsa en kralı senin olandır.ha iise sana cebine fayda.kotuysede kımse sana 5 krs al demez.yaktıgın mazotu bılırsın masrafını bılırsın ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 497566, member: 41896"] [b]Ynt: Yeni kasa erkunt 70 dt mi çeker yoksa nh 7066 dt kabinlimi çeker?[/b] burada sadece olaylar abartılı.herkezın malı kendısıne kraldır.hıckımse kendı malını kotulemez.bakın sıze bi kahvehane dedıkodu anlatım.ben erkuntu aldıktan 1 ay sonra koyumuz vatandasından biri 80-75 tumus 4wd aldı.eskıdende 74-80 tumosanı varddı.halıyle yenı traktor hava civa .vs..cıft zamanı haliyle eskı pullugunu kullanıyo adam.4lü 11 numara.yenı tumusede bunu taktı.cıftten gelirken seyır halındeiken yanın da oturan cocuguyanlıslıkla hidrolık kolunu salmıs asfaltta.durasıya kadar halıyle pullugun on burnunu egmıs.neyse hava olcakya ceker kahvenin onune.tabi meraklılar traktoru ıncelerken gorurler pullugun egıldıgını.yav ne is die sorunca tumuscunun cevabı..abi traktor oyle bi gucluki.valla seri ikiyle cıft suruyodum.bende anlamadım bi baktım pulluk egilmis.ee noldu.bilen bilmeyen.hele bide koydeki diger tumusculer ve tumosa taraftarları yavv ne moturmus pullugu bile egmis.laf üstune laf.sen istedıgın kadar anlatmaya calıs bunun boyle olamayacagını.inanaın 1 ay kahvede dedıkodusu surdu.taki tumuscunun oglu arkadaslarına degene kadar.sonra gercek meydana cıktı ama tumosancılar koyde cok olunca reklam olup kaldı sadece.sımdi o traktor ceker bu ceker.o bayırı cıkar bu cıkamaz.elindeki kapının onundeki 70 modelde olsa 2012 de olsa en kralı senin olandır.ha iise sana cebine fayda.kotuysede kımse sana 5 krs al demez.yaktıgın mazotu bılırsın masrafını bılırsın ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni kasa erkunt 70 dt mi çeker yoksa nh 7066 dt kabinlimi çeker?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt