PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Yeni Kasa GALLİGNANİ 5690 GOLD Balya Makinası.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Emrah Aktaş" data-source="post: 648017" data-attributes="member: 426"><p><strong>Ynt: Yeni Kasa GALLİGNANİ 5690 GOLD Balya Makinası.....</strong></p><p></p><p> Çok Teşekkürler dostum saolasın....</p><p></p><p> Teşşekkür ederim abi...</p><p></p><p> Class markant 55 ile bu çok farklı bence iş kapasitesi olarak 5690 daha üstün gelir diye düşünüyorum Her ne kadar class markantta 3lu yaba ve bılyalı pıstona sahıp olsada Dakikalık strok sayısı olarak 5690dan dusuktur ki öyle diye hatırlıyorum Yani aynı tarlada 1 saat sonunda Gallignani 5690 daha çok balya bağlar ki 5690 iyi iş kaçırıyor....Class markant 5190la 5690 arasında kapasıte ve ozellıklere sahıptır bence Sizin bölgenizde 5690 kullanan cok eskısehırden parca fln yolladık bi ara onlara da bir sor Sürekli ot bağlar onlarda GOLD lardan oldukca memnunlar bu tam bır ot yonca fiğ canavarı...Amcamdada 2 tane var gold gayet memnun....Ne kadar süre dayandığına gelince Bu kullanıma bağlır birşeydir 2000 model 5190 ım var hala kız gıbı takır takır sorunsuz calısıyor Bakıma ve kullanıma baglı olarak senelerce sorunsuzca kullanabılırsınız....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Emrah Aktaş, post: 648017, member: 426"] [b]Ynt: Yeni Kasa GALLİGNANİ 5690 GOLD Balya Makinası.....[/b] Çok Teşekkürler dostum saolasın.... Teşşekkür ederim abi... Class markant 55 ile bu çok farklı bence iş kapasitesi olarak 5690 daha üstün gelir diye düşünüyorum Her ne kadar class markantta 3lu yaba ve bılyalı pıstona sahıp olsada Dakikalık strok sayısı olarak 5690dan dusuktur ki öyle diye hatırlıyorum Yani aynı tarlada 1 saat sonunda Gallignani 5690 daha çok balya bağlar ki 5690 iyi iş kaçırıyor....Class markant 5190la 5690 arasında kapasıte ve ozellıklere sahıptır bence Sizin bölgenizde 5690 kullanan cok eskısehırden parca fln yolladık bi ara onlara da bir sor Sürekli ot bağlar onlarda GOLD lardan oldukca memnunlar bu tam bır ot yonca fiğ canavarı...Amcamdada 2 tane var gold gayet memnun....Ne kadar süre dayandığına gelince Bu kullanıma bağlır birşeydir 2000 model 5190 ım var hala kız gıbı takır takır sorunsuz calısıyor Bakıma ve kullanıma baglı olarak senelerce sorunsuzca kullanabılırsınız.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Balyalama-Paketleme Ekipmanları
Yeni Kasa GALLİGNANİ 5690 GOLD Balya Makinası.....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt