PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni kubota 9540
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KaraMurat" data-source="post: 994618" data-attributes="member: 30061"><p><strong>Ynt: Yeni kubota 9540</strong></p><p></p><p>Teşekkürler... Traktör 95000 tl yi geçti... Kepçe orijinal değil, Alparslan marka Konya malı. Önceki traktörüm Valtra A95 e 18000 tl ye taktırmıştım.4000 tl vererek kubota aktarttım... Ekipman olaraksa 5 li 11 inç ünlü kullandım,ayçiçek anızında. Yer bayağı kurumuş, kesek çıkardı.50 dekar yere 80 litre yaktım yaklaşık olarak sürüm derinliği 30-35 cm..</p><p>Traktör genel olarak Valtra a95ten çok üstün.sessiz kabin,akla yatkın yerleştirme,fuzuli hiçbirşey kullanılmamış,vites geçişleri biraz sıkıntılı.,çekiş harika,klima,ısıtma süper....</p><p>Şimdilik bu kadar....diğer ekipmanları kullandıkça, tarafsız kalmaya çalışarak,yorum yapmaya çalışacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KaraMurat, post: 994618, member: 30061"] [b]Ynt: Yeni kubota 9540[/b] Teşekkürler... Traktör 95000 tl yi geçti... Kepçe orijinal değil, Alparslan marka Konya malı. Önceki traktörüm Valtra A95 e 18000 tl ye taktırmıştım.4000 tl vererek kubota aktarttım... Ekipman olaraksa 5 li 11 inç ünlü kullandım,ayçiçek anızında. Yer bayağı kurumuş, kesek çıkardı.50 dekar yere 80 litre yaktım yaklaşık olarak sürüm derinliği 30-35 cm.. Traktör genel olarak Valtra a95ten çok üstün.sessiz kabin,akla yatkın yerleştirme,fuzuli hiçbirşey kullanılmamış,vites geçişleri biraz sıkıntılı.,çekiş harika,klima,ısıtma süper.... Şimdilik bu kadar....diğer ekipmanları kullandıkça, tarafsız kalmaya çalışarak,yorum yapmaya çalışacağım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Fotoğraflar (Çekimler)
Yeni kubota 9540
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt