PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
YENİ MASSEY FERGUSON 240 S NASIL ARKADAŞLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="real_!!" data-source="post: 342444" data-attributes="member: 19379"><p><strong>Ynt: YENİ MASSEY FERGUSON 240 S NASIL ARKADAŞLAR</strong></p><p></p><p>kardeşim burda kimse çok bilmiş deil adamın 30 dönm tarlasına napıcak 80 hplik traktörü yakıtınamı verck tüm parayı adamın yaptığı hasat 5 milyr onuda motorun taksidinemi versn kendi geçimini bi sürdürsün gübresine bilmem nesinemi harcasın </p><p>madem 10 yıl sonra ön takımsız traktör görmicez sen nie tümo aldın fendt alaydın herkez para s.... yo ya </p><p>tümonun teknelojside 0 motoru güzl ama teknelojisi yok onu alcana fent al madem en azından nh erkunt alaydın ..</p><p>bana sen öretemezsn türkceyi yazdığın yoruma dikkat et ...... noo*-*- kom*-*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="real_!!, post: 342444, member: 19379"] [b]Ynt: YENİ MASSEY FERGUSON 240 S NASIL ARKADAŞLAR[/b] kardeşim burda kimse çok bilmiş deil adamın 30 dönm tarlasına napıcak 80 hplik traktörü yakıtınamı verck tüm parayı adamın yaptığı hasat 5 milyr onuda motorun taksidinemi versn kendi geçimini bi sürdürsün gübresine bilmem nesinemi harcasın madem 10 yıl sonra ön takımsız traktör görmicez sen nie tümo aldın fendt alaydın herkez para s.... yo ya tümonun teknelojside 0 motoru güzl ama teknelojisi yok onu alcana fent al madem en azından nh erkunt alaydın .. bana sen öretemezsn türkceyi yazdığın yoruma dikkat et ...... noo*-*- kom*-* [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
YENİ MASSEY FERGUSON 240 S NASIL ARKADAŞLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt