PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
YENİ MASSEYLERDE DATATRONİC 4 VE DATARONİC 5 EKRANLARA KAMERA UYGULAMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mmurat(mecidiyeli)" data-source="post: 1427267" data-attributes="member: 95971"><p>Herkese merhaba</p><p>Datatronic 4 ve Datatronic 5 ekranlara orjinal kamera takılabiliyor ancak orjinal parça fiyatı 500-600 Euro civarı</p><p>Bugün yabancı forumlarda biraz araştırma yapınca Datatronic ekranlara orjinal olmayan kamera da uygulanabildiğini gördüm</p><p>Datatronic ekranların arkasında kamera bağlantısı için bulunan giriş (5pinli konnektör) resimde paylaştığım gibi</p><p></p><p>[ATTACH]69072[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>türkiyede 5pin konnektörlü kamera yok, internette satan bulamadım ama 4 pinli kameralar var.yabancı forumlarda okuduğuma göre 4pinli bir kameraya bir ucu 4pin diğer ucu 5pin olan bir ara kablo alıp ekrana bağlayınca, ekran kamerayı çalıştırıyor.avrupada Massey kamera kablosu diye satılıyor ama Türkiye'de o da satılmıyor malesef.bahsettiğim kablo şimdi resimde paylaştığım gibidir</p><p>[ATTACH]69073[/ATTACH]</p><p></p><p>bu gördüğümüz kablonun köşeli olan 5pinli tarafı Datatronic ekrana bağlanacak, 4 pinli olan taraf da toza ve suya dayanaklı bir kameraya bağlanacak.</p><p>kamerada sıkıntı yok 4 pinli kameralar Türkiye'de mevcut, satılmakta.</p><p>bu kabloyu nasıl yapabilirim, yardımcı olabilecek birileri var mı?</p><p>bu işi çözersek 500 TL gibi bir maliyetle Datatronic ekranlara geri görüş kamerası uygulamış olacağız</p><p>yardımlarınızı bekliyorum.</p><p>işin çoğunu çözdüm, ses görüntü sistemlerinden anlayan biri yardım etse olay tamamen çözülecek.</p><p>[ATTACH]69074[/ATTACH][ATTACH]69075[/ATTACH]</p><p>Bu son fotoğraftaki konnektörleri renklerine göre birleştirsem sorun olur mu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mmurat(mecidiyeli), post: 1427267, member: 95971"] Herkese merhaba Datatronic 4 ve Datatronic 5 ekranlara orjinal kamera takılabiliyor ancak orjinal parça fiyatı 500-600 Euro civarı Bugün yabancı forumlarda biraz araştırma yapınca Datatronic ekranlara orjinal olmayan kamera da uygulanabildiğini gördüm Datatronic ekranların arkasında kamera bağlantısı için bulunan giriş (5pinli konnektör) resimde paylaştığım gibi [ATTACH]69072[/ATTACH] türkiyede 5pin konnektörlü kamera yok, internette satan bulamadım ama 4 pinli kameralar var.yabancı forumlarda okuduğuma göre 4pinli bir kameraya bir ucu 4pin diğer ucu 5pin olan bir ara kablo alıp ekrana bağlayınca, ekran kamerayı çalıştırıyor.avrupada Massey kamera kablosu diye satılıyor ama Türkiye'de o da satılmıyor malesef.bahsettiğim kablo şimdi resimde paylaştığım gibidir [ATTACH]69073[/ATTACH] bu gördüğümüz kablonun köşeli olan 5pinli tarafı Datatronic ekrana bağlanacak, 4 pinli olan taraf da toza ve suya dayanaklı bir kameraya bağlanacak. kamerada sıkıntı yok 4 pinli kameralar Türkiye'de mevcut, satılmakta. bu kabloyu nasıl yapabilirim, yardımcı olabilecek birileri var mı? bu işi çözersek 500 TL gibi bir maliyetle Datatronic ekranlara geri görüş kamerası uygulamış olacağız yardımlarınızı bekliyorum. işin çoğunu çözdüm, ses görüntü sistemlerinden anlayan biri yardım etse olay tamamen çözülecek. [ATTACH]69074[/ATTACH][ATTACH]69075[/ATTACH] Bu son fotoğraftaki konnektörleri renklerine göre birleştirsem sorun olur mu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
YENİ MASSEYLERDE DATATRONİC 4 VE DATARONİC 5 EKRANLARA KAMERA UYGULAMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt