PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Fiko123" data-source="post: 997627" data-attributes="member: 61081"><p><strong>Ynt: YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....!!</strong></p><p></p><p>Abi ermak a baktın mı hiç bu makina aşırı agir gibi 1700 cok sanki yakıtı arttırır gibi bide en az 130 beygir lazım ayaklarıda cok yatık ben potinger alıcaktım normalde ama pahalı geldi amazon u gördüm oda oyle ermak tesadüf corlu fuarında gözüme carptı melis 3001 modelini aldım 3metre 24lü 1450kg amazon un aynısı yapmıslar çok ta sağlam şaşesi var disk aralarıda ayarlana biliyo gayet memnunum matris mi alsaydım acaba sence hangisi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fiko123, post: 997627, member: 61081"] [b]Ynt: YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....!![/b] Abi ermak a baktın mı hiç bu makina aşırı agir gibi 1700 cok sanki yakıtı arttırır gibi bide en az 130 beygir lazım ayaklarıda cok yatık ben potinger alıcaktım normalde ama pahalı geldi amazon u gördüm oda oyle ermak tesadüf corlu fuarında gözüme carptı melis 3001 modelini aldım 3metre 24lü 1450kg amazon un aynısı yapmıslar çok ta sağlam şaşesi var disk aralarıda ayarlana biliyo gayet memnunum matris mi alsaydım acaba sence hangisi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
YENİ MATRİS TARIM ARMONİ 3 METRE 24' LÜ DİSK TİLLERIMIZ TESLİM EDİLDİ 2015....!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt