PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ NESİL JOHN DEERE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="korku351" data-source="post: 469447" data-attributes="member: 1434"><p><strong>Ynt: YENİ NESİL JOHN DEERE</strong></p><p></p><p></p><p>iyi bir işçilik ve kaliteli yardımcı piston ile sıkıntının giderileceğinden eminim için rahat olsun.</p><p>aslında traktörlerde tasarım olarak pek sıkıntı yok. traktörün üzerindeki motor güçlü ve sağlam. arkaya ne takarsan tak gider. bu yüzden bu traktörlere gereğinden büyük ekipman takılmak isteniyor. bilirsiniz işte herkeste aynı düşünce vardır, ' ' buna ben 5 li takayım bir vites düşer, yine giderim ' ' gibi.</p><p>anca üzülerek söylüyorum ,ekipman sanayinde hala eski ustalık devam ediyor.ama onlarada hak veriyorum, maliyet hesabı yapıyorlar. ekipman sağlam olsun diye hep şasileri, kulakları kalın yaparlar. e sonucunda da 5 li pulluk 1 ton ağırlığa kadar çıkıyor. kimse mühendislik hesabı yapmaz,gerek duymaz.</p><p>örneğin ; alman kunh marka 4 lü dönerli ve ek kulak tablalı pulluk 16 inç , 450 kg falan geliyor. fiyatı 10.000 euro ya yakın.</p><p></p><p>velhasıl John Deere ' nin bir lafı vardır. TEKNOLOJİ ÖDEDİĞİN PARA KADARDIR. *098*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="korku351, post: 469447, member: 1434"] [b]Ynt: YENİ NESİL JOHN DEERE[/b] iyi bir işçilik ve kaliteli yardımcı piston ile sıkıntının giderileceğinden eminim için rahat olsun. aslında traktörlerde tasarım olarak pek sıkıntı yok. traktörün üzerindeki motor güçlü ve sağlam. arkaya ne takarsan tak gider. bu yüzden bu traktörlere gereğinden büyük ekipman takılmak isteniyor. bilirsiniz işte herkeste aynı düşünce vardır, ' ' buna ben 5 li takayım bir vites düşer, yine giderim ' ' gibi. anca üzülerek söylüyorum ,ekipman sanayinde hala eski ustalık devam ediyor.ama onlarada hak veriyorum, maliyet hesabı yapıyorlar. ekipman sağlam olsun diye hep şasileri, kulakları kalın yaparlar. e sonucunda da 5 li pulluk 1 ton ağırlığa kadar çıkıyor. kimse mühendislik hesabı yapmaz,gerek duymaz. örneğin ; alman kunh marka 4 lü dönerli ve ek kulak tablalı pulluk 16 inç , 450 kg falan geliyor. fiyatı 10.000 euro ya yakın. velhasıl John Deere ' nin bir lafı vardır. TEKNOLOJİ ÖDEDİĞİN PARA KADARDIR. *098*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ NESİL JOHN DEERE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt