PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 288671" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!</strong></p><p></p><p>yoo hiç alınmadım da neden erkuntu dünyanın en iyi markası yapmaya çalışıyosunuz anlamadım tamam türk tasarımıdır saygı duyarım ama bir şeyi fazla abartırsanız insanlara da hoş gözükmekten çok boş gözüküyo karşımızda fendt örneği var dünyanın en iyi traktörüdür şüphesiz ama bu sitede insanlar bir ara fendt lafı duymak istemedi.Erkunt konusu da böyle bir hal almaya başladı sitede.Azı karar çoğu zarar demişler.Ben yine de savunuyorum tdlerin erkunttan hiçbir eksiği yoktur ne kabin içi ne de motor olarak.Yakıt farkı olabilir,bu zaten her markayla var diyor erkunt yetkilileri.İnanmazsanız gelin gösterelim noter tasdikli diyorlar onun için bu konuda diyecek laf yok artık.Ama geri kalan kısmında geri kalmaz ileri bile geçebilir...Bu benim fikrim tabi herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil bunu da göz ardı etmeyelim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 288671, member: 110"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!![/b] yoo hiç alınmadım da neden erkuntu dünyanın en iyi markası yapmaya çalışıyosunuz anlamadım tamam türk tasarımıdır saygı duyarım ama bir şeyi fazla abartırsanız insanlara da hoş gözükmekten çok boş gözüküyo karşımızda fendt örneği var dünyanın en iyi traktörüdür şüphesiz ama bu sitede insanlar bir ara fendt lafı duymak istemedi.Erkunt konusu da böyle bir hal almaya başladı sitede.Azı karar çoğu zarar demişler.Ben yine de savunuyorum tdlerin erkunttan hiçbir eksiği yoktur ne kabin içi ne de motor olarak.Yakıt farkı olabilir,bu zaten her markayla var diyor erkunt yetkilileri.İnanmazsanız gelin gösterelim noter tasdikli diyorlar onun için bu konuda diyecek laf yok artık.Ama geri kalan kısmında geri kalmaz ileri bile geçebilir...Bu benim fikrim tabi herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil bunu da göz ardı etmeyelim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt