PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 288692" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!</strong></p><p></p><p>çağrı sen benim yazdıklarıma değilde kendi kafandakilere cvp veriyosun anladıgım kadarıyla.. <strong>burda erkuntu dunyanın en iyi markası ettigimiz falan yok</strong>...<strong> erkunt un piyasaya hareket ve rekabet getirdigi gayet acık sen bunları göremiyomusun</strong>... bu konuda erkuntun ön plana cıkmasına yine sen vesile oldu benim <strong>yorumumu dikkatli oku ben piyasada olacak hareketlenmeden söz etmişim.. ve nh nin ital serilerinide begendigimi söylemişim.. </strong> ama sen erkunt tan daha iyi demişssin.. burda erkuntu polemik konusu yapan yine sen oluyosun.. sonra erkuntu övüyorsunuz diyosun.. en iyi traktörü ettiniz diyosun..</p><p> ben acıkcası nh nin turk çifçisine 20 yılldır aynı traktörü boyalayıp satmasına dayanamıyorum.. avrupa serilerine bak bide buna.. belki erkunt ve tumosan da bu degişimler olmasaydı nh leri halen daha 80-90bin tl ye alıyor olacaktı herkes.. bunları takip edemiyormusunuz.. piyasanın nasıl şekillendigini göremiyormusunuz ve bunda erkuntun ve tumosanın etkisini inkar mı ediyorsunuz..</p><p>ben karsılaştırma yapmamıştım tam olarak erkuntla .. ama td serisinin erkunttan üstün hiç bi yönü yok erkunt dunya markası zf sanzuman kullanıyor 66 sanzuman dan her turlu cok daha iyi bi şanzuman... motoru perkins kalitesi ortada.. kabini yepyeni bi tasarım geniş ferah guzel bi elektrik tesisatı var v.s. havalı koltuk, komplösör ve dijital klima da artıları.. td lerde dijital klima konduda ben mi bilmiyorum yoksa ? şimdi sen td lerin erkunttan üstün tek bi yönunu söyle...erkuntun mazeme kaliteside tdler den cok daha iyi.. artı anlattıgımız markada yerli bi marka turkiyenin adıyla satış yapan yerli sermayeden kurulmuş ve hızla buyuyen bi marka.. buna destek olmak gerekir.. ben yorumlarımda hep objectif olmaya calıştım.. gerisi size kalmış..</p><p></p><p><strong>nh nin yıllarca adıyla satış yaptıgını ve çifçiyi kandırmadıgını savunamassınız..(2003 te 2004 te cıkardıkları td lere bakın nekadar verimliler... hatalılarmı degillermi bi cogu) </strong> şuan ki indirimi bile ortada 80bin den 65 bin e indirim normal mi.. bunun anlamı gayet acık rakibimiz yok ken çifçiye 15bin pahalı satarız.. piyasa hareketlenince fiyatkları böle geriye cekeriz.. 15bin tl az para degil... maliyetimi düştü traktörlerin ?? nereden geliyor bu indirim dalgası anlayan var mı ? </p><p> ve bölgeden bölgeye degişiyor indirimler.. bazı bölgelerde bayiler hala 75binden verirken bazılarında 62ye kadar inmiş.. td85 iniçin konusacak olursak.. çifçi artık bunları görmeli.. piyasadaki rekabetten çifçi kazanır...</p><p> erkunt için üç silindirli bişeye yaramaz diyen nh bayileri degilmiydi ????</p><p>şimdi ne diyorlar aynı bayiler.... td80 için ne diyorlar ??</p><p>ben nh gibi buyuk bi markadan daha kusursuz ve harika traktörler üretmesini bekliyorum turkiyede !</p><p>80bin e sattıgı td85 in italler kadar kaliteli olması lazım en basitinden same explorer3 te 80bin ve itak traktör.. biri ital biri yerli ve aynı fiyat... ilgiç degilmi ital olanda her yönden daha ustun.. 4 tekerlek radila.. vs.. </p><p></p><p>ha şimdi ne oldu 65bin tlye düştü fiyatı işte gercek seviyesi bu fiyatların.. td85 i 65bin e degecek traktördur.. herkese tavsiye ederim bu fiyata ama.. 80bin derlerse etmez derim bu traktör iyi degil derim 80binlik traktörlerle karsılaştırırım ve karar veririm 80bin e ital alına bilecekken yerliye o para verilmez... biz sırf ismi için yıllarca verdik nh ye bu paraları ama..</p><p></p><p><strong>amacım nh yi karalamak degil aslında kalite istiyorum ben verdigimiz paraya degecek kaliteyi istiyorum !! sadece bunu yargılıyorum.. ital fiyatına yerli satmasınlar diyorum !! ve yenilik konfor istiyorum...</strong> </p><p><strong>cagrı sayende hiç istemeden bu konuyu katlettim.. seninde kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum ama sanırım beni anlayamadın ilk mesajlarda konu buraya geldi.. </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 288692, member: 2401"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!![/b] çağrı sen benim yazdıklarıma değilde kendi kafandakilere cvp veriyosun anladıgım kadarıyla.. [b]burda erkuntu dunyanın en iyi markası ettigimiz falan yok[/b]...[b] erkunt un piyasaya hareket ve rekabet getirdigi gayet acık sen bunları göremiyomusun[/b]... bu konuda erkuntun ön plana cıkmasına yine sen vesile oldu benim [b]yorumumu dikkatli oku ben piyasada olacak hareketlenmeden söz etmişim.. ve nh nin ital serilerinide begendigimi söylemişim.. [/b] ama sen erkunt tan daha iyi demişssin.. burda erkuntu polemik konusu yapan yine sen oluyosun.. sonra erkuntu övüyorsunuz diyosun.. en iyi traktörü ettiniz diyosun.. ben acıkcası nh nin turk çifçisine 20 yılldır aynı traktörü boyalayıp satmasına dayanamıyorum.. avrupa serilerine bak bide buna.. belki erkunt ve tumosan da bu degişimler olmasaydı nh leri halen daha 80-90bin tl ye alıyor olacaktı herkes.. bunları takip edemiyormusunuz.. piyasanın nasıl şekillendigini göremiyormusunuz ve bunda erkuntun ve tumosanın etkisini inkar mı ediyorsunuz.. ben karsılaştırma yapmamıştım tam olarak erkuntla .. ama td serisinin erkunttan üstün hiç bi yönü yok erkunt dunya markası zf sanzuman kullanıyor 66 sanzuman dan her turlu cok daha iyi bi şanzuman... motoru perkins kalitesi ortada.. kabini yepyeni bi tasarım geniş ferah guzel bi elektrik tesisatı var v.s. havalı koltuk, komplösör ve dijital klima da artıları.. td lerde dijital klima konduda ben mi bilmiyorum yoksa ? şimdi sen td lerin erkunttan üstün tek bi yönunu söyle...erkuntun mazeme kaliteside tdler den cok daha iyi.. artı anlattıgımız markada yerli bi marka turkiyenin adıyla satış yapan yerli sermayeden kurulmuş ve hızla buyuyen bi marka.. buna destek olmak gerekir.. ben yorumlarımda hep objectif olmaya calıştım.. gerisi size kalmış.. [b]nh nin yıllarca adıyla satış yaptıgını ve çifçiyi kandırmadıgını savunamassınız..(2003 te 2004 te cıkardıkları td lere bakın nekadar verimliler... hatalılarmı degillermi bi cogu) [/b] şuan ki indirimi bile ortada 80bin den 65 bin e indirim normal mi.. bunun anlamı gayet acık rakibimiz yok ken çifçiye 15bin pahalı satarız.. piyasa hareketlenince fiyatkları böle geriye cekeriz.. 15bin tl az para degil... maliyetimi düştü traktörlerin ?? nereden geliyor bu indirim dalgası anlayan var mı ? ve bölgeden bölgeye degişiyor indirimler.. bazı bölgelerde bayiler hala 75binden verirken bazılarında 62ye kadar inmiş.. td85 iniçin konusacak olursak.. çifçi artık bunları görmeli.. piyasadaki rekabetten çifçi kazanır... erkunt için üç silindirli bişeye yaramaz diyen nh bayileri degilmiydi ???? şimdi ne diyorlar aynı bayiler.... td80 için ne diyorlar ?? ben nh gibi buyuk bi markadan daha kusursuz ve harika traktörler üretmesini bekliyorum turkiyede ! 80bin e sattıgı td85 in italler kadar kaliteli olması lazım en basitinden same explorer3 te 80bin ve itak traktör.. biri ital biri yerli ve aynı fiyat... ilgiç degilmi ital olanda her yönden daha ustun.. 4 tekerlek radila.. vs.. ha şimdi ne oldu 65bin tlye düştü fiyatı işte gercek seviyesi bu fiyatların.. td85 i 65bin e degecek traktördur.. herkese tavsiye ederim bu fiyata ama.. 80bin derlerse etmez derim bu traktör iyi degil derim 80binlik traktörlerle karsılaştırırım ve karar veririm 80bin e ital alına bilecekken yerliye o para verilmez... biz sırf ismi için yıllarca verdik nh ye bu paraları ama.. [b]amacım nh yi karalamak degil aslında kalite istiyorum ben verdigimiz paraya degecek kaliteyi istiyorum !! sadece bunu yargılıyorum.. ital fiyatına yerli satmasınlar diyorum !! ve yenilik konfor istiyorum...[/b] [b]cagrı sayende hiç istemeden bu konuyu katlettim.. seninde kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum ama sanırım beni anlayamadın ilk mesajlarda konu buraya geldi.. [/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt