PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hollandcı" data-source="post: 288929" data-attributes="member: 22626"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!</strong></p><p></p><p>ya ne erkuntmuş be kardeşim epi topu 3. 5 tane modeli var günde kaç traktör üretiyo bilen varmı ben ankaraya türk traktöre gezmeye gittim günde 120 ila 130 arasında traktör üretiyolar modeline göre yinede bayide traktör bulamıyosun şimdi bu kadar insan bişey bilmiyo dimi adamlar o yüzden traktör yetiştiremiyo türkiye pazarının yüzde 80 e sahipmiş aşağı yukarı dünya genelide o civarda 50 yılı aşkın traktör işiyle uğraşıyolar o erkuntçu arkadaş her lafının başında yakıt diyo zf diyo kompresör diyo çok gerekli bişey olsa herkes koyar zor bişeymi kompresör yakıt yaptığın işe göre değişir ormanda çalışıyoruz çok zor şartlarda tt50 benim td65 4x4 ten iki misli fazla yakıt yakıyo ben romorku rolantide çekiyorum o daha az yükü 1600 1700 devirde anca götürüyo bu işler böyledir yaptığın işe göre yakıt ayrıca 12x12 şanzıman bize daha kullanışlı geliyo geri giderken uygun vites bulmakta zorlanmıyosun 8 tane kullanabileceğin vites var orta ve yavaş takviyede arkadaş surekli diyo ya ilk 4 vitesi kullanmıyorum diye bizim için o vitesler can demek hatta sürüngen vitesi olsa daha iyi olcak yüklü inilen yerlerden insan zor yürüyo romorkların tekerlerini halatla şaseye bağlayıp köstek yapıyoruz ancak o şekilde iniliyo ne kadar yavaş vites o kadar güvenli inmek demek bunları erkuntçu arkadaşın söyledikleri için yazdım şimdi ne alaka diceksiniz he diyo ya 12x12 vites ama ilk 4 vitesi kullanmıyorum diye neyse konu baya şaştı bu kadar yeter. bu t4 süper bi makineye benziyo 75 in fiyatı ne kadar olur acaba</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hollandcı, post: 288929, member: 22626"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!![/b] ya ne erkuntmuş be kardeşim epi topu 3. 5 tane modeli var günde kaç traktör üretiyo bilen varmı ben ankaraya türk traktöre gezmeye gittim günde 120 ila 130 arasında traktör üretiyolar modeline göre yinede bayide traktör bulamıyosun şimdi bu kadar insan bişey bilmiyo dimi adamlar o yüzden traktör yetiştiremiyo türkiye pazarının yüzde 80 e sahipmiş aşağı yukarı dünya genelide o civarda 50 yılı aşkın traktör işiyle uğraşıyolar o erkuntçu arkadaş her lafının başında yakıt diyo zf diyo kompresör diyo çok gerekli bişey olsa herkes koyar zor bişeymi kompresör yakıt yaptığın işe göre değişir ormanda çalışıyoruz çok zor şartlarda tt50 benim td65 4x4 ten iki misli fazla yakıt yakıyo ben romorku rolantide çekiyorum o daha az yükü 1600 1700 devirde anca götürüyo bu işler böyledir yaptığın işe göre yakıt ayrıca 12x12 şanzıman bize daha kullanışlı geliyo geri giderken uygun vites bulmakta zorlanmıyosun 8 tane kullanabileceğin vites var orta ve yavaş takviyede arkadaş surekli diyo ya ilk 4 vitesi kullanmıyorum diye bizim için o vitesler can demek hatta sürüngen vitesi olsa daha iyi olcak yüklü inilen yerlerden insan zor yürüyo romorkların tekerlerini halatla şaseye bağlayıp köstek yapıyoruz ancak o şekilde iniliyo ne kadar yavaş vites o kadar güvenli inmek demek bunları erkuntçu arkadaşın söyledikleri için yazdım şimdi ne alaka diceksiniz he diyo ya 12x12 vites ama ilk 4 vitesi kullanmıyorum diye neyse konu baya şaştı bu kadar yeter. bu t4 süper bi makineye benziyo 75 in fiyatı ne kadar olur acaba [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt