PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Nuri Kurt" data-source="post: 581945" data-attributes="member: 31521"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!</strong></p><p></p><p>Valla arkadaşlar bence nh kötü şey yapmaz bu t4 serileri kaç silindire sahipler bilen varmı. Bende bazı arkadaşlara katılıyorum kaç senedir nh kullanıcısıyım hiç kayda değer bi değişiklik yapmıyorlardı. Diyer markaları kıskanıyordum.daha lift otomatikle uğraşıyorum amcamda 256 gold var adam elektronik düğme ile basıp kaldırıyor indiriyor. Bende ikiyebi lift otomatik teli değiştirip duruyorum. Yazık lan bu nh ' ye hem pahalı hem karaduzen işlerle uğraşıyoruz. Motora şanzımana ne bileyim viteslerine diyecek bi şey yok. Ama elektrik aksamı kaç senedir bıktırdı sıfır aldım td 65 d elektrik aksamı el fireni teli lift teli. Hatta bu el fireni teli yüzünden traktörün altında kala yazdım. El firenini çektim indim 2veya 3 metre arkasında işle uğraşıyorum tak bi ses traktör üzerime gelmeye başladı. Dedim yazıklar olsun len sana verdiğim paraya. Seneler geçti ben alalı 7 sene oldu daha bu yıl yenilik yapacaklar öylemi. Ha teli koptuğunda daha bir senelikti bir senede telmi eskir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nuri Kurt, post: 581945, member: 31521"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!![/b] Valla arkadaşlar bence nh kötü şey yapmaz bu t4 serileri kaç silindire sahipler bilen varmı. Bende bazı arkadaşlara katılıyorum kaç senedir nh kullanıcısıyım hiç kayda değer bi değişiklik yapmıyorlardı. Diyer markaları kıskanıyordum.daha lift otomatikle uğraşıyorum amcamda 256 gold var adam elektronik düğme ile basıp kaldırıyor indiriyor. Bende ikiyebi lift otomatik teli değiştirip duruyorum. Yazık lan bu nh ' ye hem pahalı hem karaduzen işlerle uğraşıyoruz. Motora şanzımana ne bileyim viteslerine diyecek bi şey yok. Ama elektrik aksamı kaç senedir bıktırdı sıfır aldım td 65 d elektrik aksamı el fireni teli lift teli. Hatta bu el fireni teli yüzünden traktörün altında kala yazdım. El firenini çektim indim 2veya 3 metre arkasında işle uğraşıyorum tak bi ses traktör üzerime gelmeye başladı. Dedim yazıklar olsun len sana verdiğim paraya. Seneler geçti ben alalı 7 sene oldu daha bu yıl yenilik yapacaklar öylemi. Ha teli koptuğunda daha bir senelikti bir senede telmi eskir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T4 SERİSİ YAKINDA PAZARA SUNULACAK 2010....!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt