PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T5 SERİSİ LANDWİRT TANITIM VİDEOSU 2012...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vizeli" data-source="post: 585781" data-attributes="member: 30188"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND T5 SERİSİ LANDWİRT TANITIM VİDEOSU 2012...!!!</strong></p><p></p><p>üniversitenin biri td95, aynı güçte john deere ve valtra ile bir çalışma yapmış. kuyruk miline dinamometre bağlayıp çeşitli güçlerde yakıt ölçümü yapmışlar. td95 motor 3.9L diğerleri 4.5L. sonuçta td95 daha az yakmış ama tork rezervi diğerlerinde daha iyi çıkmış. yani büyük motorlar ağır işlerde daha seri ve rahat şalışmış ama daha çok yakmış. buradan şu çıkıyor, büyük motorlu traktörlere daha büyük ekipan bağlayıp koşucan. çok yaksa da zamandan kazanıp maliyeti dengeleyecen. tabi traktör de ekipmanı çekbilmeli..... bazı markalar malesef bu konuda biraz zayıf kalıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vizeli, post: 585781, member: 30188"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND T5 SERİSİ LANDWİRT TANITIM VİDEOSU 2012...!!![/b] üniversitenin biri td95, aynı güçte john deere ve valtra ile bir çalışma yapmış. kuyruk miline dinamometre bağlayıp çeşitli güçlerde yakıt ölçümü yapmışlar. td95 motor 3.9L diğerleri 4.5L. sonuçta td95 daha az yakmış ama tork rezervi diğerlerinde daha iyi çıkmış. yani büyük motorlar ağır işlerde daha seri ve rahat şalışmış ama daha çok yakmış. buradan şu çıkıyor, büyük motorlu traktörlere daha büyük ekipan bağlayıp koşucan. çok yaksa da zamandan kazanıp maliyeti dengeleyecen. tabi traktör de ekipmanı çekbilmeli..... bazı markalar malesef bu konuda biraz zayıf kalıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND T5 SERİSİ LANDWİRT TANITIM VİDEOSU 2012...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt