PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 442978" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!!</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>T5000 ve T6000 serilerinin üretimi devam ediyor. Sanırım Euro4 standartı tamamen devreye girene kadar üretilecekler. Yani 2012 ' de daha T5000 ve T6000 ' leri göreceğiz. Ülkemize yeni seriler belki bu sebeple biraz daha geç gelebilir. Yeni T5 ve T6 serilerinde yenilik olarak Ad-Blue motor var. Onun dışında pek bir yenilik yok. Yani CVT şanzıman iki seride de mevcut değil. Fuarda 24x24 Dual Command şanzımanlı T5.115 vardı. T5 ' in 95, 105 ve 115 serileri mevcut. T6 seriside T6.120 ' den başlıyor. T5 serisi T5000 ile T6000 serisinin arasında bir model olmuş. TD5 zaten beygir artımından ve Shuttle ' dan başka yeniliği olmayan eski TD ' nin biraz değişiği diyebiliriz. 113 Hp güçte düşük vites sayısı ve hidrolik kapasitesi biraz eksi olmuş diye düşünüyorum. Hiç olmazsa TD5.105 ve TD5.115 ' te biraz ilave opsiyonlar olabilirdi diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 442978, member: 6"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!![/b] T5000 ve T6000 serilerinin üretimi devam ediyor. Sanırım Euro4 standartı tamamen devreye girene kadar üretilecekler. Yani 2012 ' de daha T5000 ve T6000 ' leri göreceğiz. Ülkemize yeni seriler belki bu sebeple biraz daha geç gelebilir. Yeni T5 ve T6 serilerinde yenilik olarak Ad-Blue motor var. Onun dışında pek bir yenilik yok. Yani CVT şanzıman iki seride de mevcut değil. Fuarda 24x24 Dual Command şanzımanlı T5.115 vardı. T5 ' in 95, 105 ve 115 serileri mevcut. T6 seriside T6.120 ' den başlıyor. T5 serisi T5000 ile T6000 serisinin arasında bir model olmuş. TD5 zaten beygir artımından ve Shuttle ' dan başka yeniliği olmayan eski TD ' nin biraz değişiği diyebiliriz. 113 Hp güçte düşük vites sayısı ve hidrolik kapasitesi biraz eksi olmuş diye düşünüyorum. Hiç olmazsa TD5.105 ve TD5.115 ' te biraz ilave opsiyonlar olabilirdi diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt