PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omerfarukkoc" data-source="post: 457943" data-attributes="member: 5258"><p><strong>Ynt: YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!!</strong></p><p></p><p></p><p>öncelikle cvp için biraz gec kalmısım, yeni gördüm...</p><p></p><p>ilk olarak sen 77 de steyrda 93 de mf de bi sanzıman yokmus derken ki kastettiğin sanzıman sonraki acıklamandan anladıgım kadarıyla cvt değil, bucuklu..... dogru değilmi?</p><p></p><p>ikinci olarak, ben cvt sanzımandan bahsetmedim, ilk basta bu t5 serisinin sanzıman secenekleri cvt ve powershift olucak die duydugum içn 'cvt sanzıman secenegide olucakmıs galiba' gibi bir cümle ile konusmus olabilirim bazı yerlerde...</p><p>senin için benm acıklamam gereken yer neresi?</p><p></p><p>üçüncü olaraktansa, önyargılı dawranma...</p><p>ben sana veya baska birine; senin bana ddiğin gibi 'nhlerde gizli bir özellik var' filan demedm...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omerfarukkoc, post: 457943, member: 5258"] [b]Ynt: YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!![/b] öncelikle cvp için biraz gec kalmısım, yeni gördüm... ilk olarak sen 77 de steyrda 93 de mf de bi sanzıman yokmus derken ki kastettiğin sanzıman sonraki acıklamandan anladıgım kadarıyla cvt değil, bucuklu..... dogru değilmi? ikinci olarak, ben cvt sanzımandan bahsetmedim, ilk basta bu t5 serisinin sanzıman secenekleri cvt ve powershift olucak die duydugum içn 'cvt sanzıman secenegide olucakmıs galiba' gibi bir cümle ile konusmus olabilirim bazı yerlerde... senin için benm acıklamam gereken yer neresi? üçüncü olaraktansa, önyargılı dawranma... ben sana veya baska birine; senin bana ddiğin gibi 'nhlerde gizli bir özellik var' filan demedm... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Alıntılar)
YENİ NEW HOLLAND TD5, T5 ve T6 SERİLERİ ORİJİNAL FOTOĞRAFLARI 2012...!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt