PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ NEW HOLLAND TT4.65 4X4 YOL HIZI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İNCİ TARIM İLAÇLARI" data-source="post: 1248082" data-attributes="member: 78936"><p>Selamlar kardeşim. Babamda 83 model düz 240 lik vardı artık miadi ni doldurmuş tu, ilçede ki Galeri nin birinde 2011 model Mahindra 5500 gördüm, 1750 saatte kabinli ön çamurluk lari bile vardı, fotoğraf larda pırıl pırıl duruyordu fiyatı da uygundu 21000₺. Markayı araştırdım Amerika da kullanıcılarının çok memnun olduğunu vs hep böyle olumlu şeyler okudum. Tek soru işareti bilmediğimiz bir marka olması. Sonra babama dedim git bi bak bakalım şu motora, oda gidi gitmez pek beğenmiş Ferguson 14 e üstüne de 6.5 vermiş pazarlagini yapmış. Köyden bazıları adı sanı bilinmedik bir marka niye aldın demişler ama babam traktör u çok beğeniyor yaklaşık bir ay dir kullanıyor. Geçenlerde köye gittiğimde yakından inceledim çok kemikli ve işçiliği sağlam bi makinaya benziyor kabini konforu da hoşuma gitti. İnşallah bı sıkıntısı da çıkmaz. Resmini attım.[ATTACH]32409[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İNCİ TARIM İLAÇLARI, post: 1248082, member: 78936"] Selamlar kardeşim. Babamda 83 model düz 240 lik vardı artık miadi ni doldurmuş tu, ilçede ki Galeri nin birinde 2011 model Mahindra 5500 gördüm, 1750 saatte kabinli ön çamurluk lari bile vardı, fotoğraf larda pırıl pırıl duruyordu fiyatı da uygundu 21000₺. Markayı araştırdım Amerika da kullanıcılarının çok memnun olduğunu vs hep böyle olumlu şeyler okudum. Tek soru işareti bilmediğimiz bir marka olması. Sonra babama dedim git bi bak bakalım şu motora, oda gidi gitmez pek beğenmiş Ferguson 14 e üstüne de 6.5 vermiş pazarlagini yapmış. Köyden bazıları adı sanı bilinmedik bir marka niye aldın demişler ama babam traktör u çok beğeniyor yaklaşık bir ay dir kullanıyor. Geçenlerde köye gittiğimde yakından inceledim çok kemikli ve işçiliği sağlam bi makinaya benziyor kabini konforu da hoşuma gitti. İnşallah bı sıkıntısı da çıkmaz. Resmini attım.[ATTACH]32409._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
YENİ NEW HOLLAND TT4.65 4X4 YOL HIZI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt