PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni NH TS6 Serisi!!!...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Holland" data-source="post: 550717" data-attributes="member: 4872"><p><strong>Ynt: Yeni NH TS6 Serisi!!!...</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bahsini ettiğiniz kişinin siteden atılması tamamen farklı bir konu. Traktör markaları ile bir alakası yok. Yönetimin yapmış olduğu şeyleri sorgulamıyoruz burada.</p><p>TD 90 D modeli daha geçen yıl piyasaya çıkan bir model olmasına rağmen 2005 yılında üretilmiş bir TL 90 A ' dan donanım olarak çok geride. Yani TD 90 D modeli TL 90 A dan daha yeni bir model. Fiyat farkını doğuran nedenlerin başında da ithal traktörlere uygulanan vergilerin fazla olması gelmekte. Bunun da yanında donanım farkı fiyat farkını artırmakta. TL serisi eski bir seri olması ve şu anda üretimi kalmamasına rağmen TD serisi hala TL serinin kalitesini yakalamış değil.</p><p>Kullandığım Türk üretimlerinden biri 80-66 değil 70-66 ' ydı ve traktörden randıman alamadık. Aldığımız ilk hafta şanzıman yağ kaçırmaya başladı ve daha 1 haftası dolmadan serviste sökülerek tamir yapıldı. Sonrasında çekişinde sıkıntılar yaşadık ve çözüm olarak turbo takıldıysa da bir düzelme olmadı. Sonra piston kollarında sorun olduğu söylendi ve değiştirildi bu kez de bazı bağlantı yerlerinden yağ atmaya başlayınca değiştirdik. Onun öncesinde 70-56 vardı ve o da hidrolik sistemdeki arızası yüzünden sıkıntı yaşattı. Sonrasında aldığımız TL 90 A ' da hiç bir sorun yaşamadık çok şükür.</p><p>Belki Türk üretimlerindeki arızalar bizim şanssızlığımızdan kaynaklanıyordu orasını bilemiyorum ama ben soğudum açıkçası. </p><p>Yine geçen yıl komşumuzun aldığı TD 90 D model bir traktör onlarca kez sökülüp takıldı, zar zor düzene girdi. Yine aynı şekilde bir TD 95 D iki kez şanzıman dağıtarak tamir gördü, sahibi en sonunda Massey Ferguson 5445 alarak uzaklaştırdı traktörü. Şu anda 'Türk malı altın olsa koymam kapıya' diyor.</p><p></p><p>Ayrıca TL 90 A ' nın TD 90 D ' den daha üst bir model olduğunu neye dayanarak söylediniz anlamadım. Üst model olma kriteri modelin piyasaya çıktığı tarih ise, TL 90 A TD 90 D ' den daha önce çıktı piyasaya. Yani donanım olarak daha geride olması gerekiyor mantık olarak.</p><p></p><p>Şunu da eklemek isterim ki, gelişim konusunda Erkunt ' un hakkını yememek lazım. Hala dünya devi olarak görülen NH ' nin Türkiye üretimlerinde kullanmadığı bazı özellikleri kullanıyor ve çok iyi bir gelişim gösteriyor Erkunt.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Holland, post: 550717, member: 4872"] [b]Ynt: Yeni NH TS6 Serisi!!!...[/b] Bahsini ettiğiniz kişinin siteden atılması tamamen farklı bir konu. Traktör markaları ile bir alakası yok. Yönetimin yapmış olduğu şeyleri sorgulamıyoruz burada. TD 90 D modeli daha geçen yıl piyasaya çıkan bir model olmasına rağmen 2005 yılında üretilmiş bir TL 90 A ' dan donanım olarak çok geride. Yani TD 90 D modeli TL 90 A dan daha yeni bir model. Fiyat farkını doğuran nedenlerin başında da ithal traktörlere uygulanan vergilerin fazla olması gelmekte. Bunun da yanında donanım farkı fiyat farkını artırmakta. TL serisi eski bir seri olması ve şu anda üretimi kalmamasına rağmen TD serisi hala TL serinin kalitesini yakalamış değil. Kullandığım Türk üretimlerinden biri 80-66 değil 70-66 ' ydı ve traktörden randıman alamadık. Aldığımız ilk hafta şanzıman yağ kaçırmaya başladı ve daha 1 haftası dolmadan serviste sökülerek tamir yapıldı. Sonrasında çekişinde sıkıntılar yaşadık ve çözüm olarak turbo takıldıysa da bir düzelme olmadı. Sonra piston kollarında sorun olduğu söylendi ve değiştirildi bu kez de bazı bağlantı yerlerinden yağ atmaya başlayınca değiştirdik. Onun öncesinde 70-56 vardı ve o da hidrolik sistemdeki arızası yüzünden sıkıntı yaşattı. Sonrasında aldığımız TL 90 A ' da hiç bir sorun yaşamadık çok şükür. Belki Türk üretimlerindeki arızalar bizim şanssızlığımızdan kaynaklanıyordu orasını bilemiyorum ama ben soğudum açıkçası. Yine geçen yıl komşumuzun aldığı TD 90 D model bir traktör onlarca kez sökülüp takıldı, zar zor düzene girdi. Yine aynı şekilde bir TD 95 D iki kez şanzıman dağıtarak tamir gördü, sahibi en sonunda Massey Ferguson 5445 alarak uzaklaştırdı traktörü. Şu anda 'Türk malı altın olsa koymam kapıya' diyor. Ayrıca TL 90 A ' nın TD 90 D ' den daha üst bir model olduğunu neye dayanarak söylediniz anlamadım. Üst model olma kriteri modelin piyasaya çıktığı tarih ise, TL 90 A TD 90 D ' den daha önce çıktı piyasaya. Yani donanım olarak daha geride olması gerekiyor mantık olarak. Şunu da eklemek isterim ki, gelişim konusunda Erkunt ' un hakkını yememek lazım. Hala dünya devi olarak görülen NH ' nin Türkiye üretimlerinde kullanmadığı bazı özellikleri kullanıyor ve çok iyi bir gelişim gösteriyor Erkunt. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Yeni NH TS6 Serisi!!!...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt