PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Şeker Pancarı
Yeni Pancar Tohumlarımız Geldi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cosku39" data-source="post: 1200009" data-attributes="member: 77355"><p>Dönüme 1 litre kullanıyorum toprak tavda olacak en önemlisi ilacı attıktan sonra çok kısa sürede tırmık veya aysanla üstünden geçmen lazım tırmıkla geçersen çok iyi olur.Ekim için İlacı atıp Tırmık çektikten sonra en az 48 saat beklemen gerek çünkü ilaç 48 saat içinde toprakta saydam bir tabaka oluşturur ve sen ilacı attığın gibi ekim yaparsan o tabakayı delersin deldiğin bölgelerde de ot la karşılaşırsın onun için 48 saat bekleyip ekim yapıyoruz.üzerine çıkacak ot için ayrı ayrı ilaçlar var ama genelde lontrel kullanıyorduk oda satışı yasaklandı onun için betanel max pro kullanıyoruz dediğiniz otlarda sonuç alırsınız.ilaç atınca çapalama yapmayacaksın diye bir kural yok fabrika tohumu ile ekersen tekleme yaptırırsın.ama kaplamalı tohumla ekersen çapalama yı traktörle ara çapasını çekersin 2 sefer ve on numara olur tabi ot la mücadelen iyi olursa bana ulaşmak istersen numaramı özelden yazarım kolay gelsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cosku39, post: 1200009, member: 77355"] Dönüme 1 litre kullanıyorum toprak tavda olacak en önemlisi ilacı attıktan sonra çok kısa sürede tırmık veya aysanla üstünden geçmen lazım tırmıkla geçersen çok iyi olur.Ekim için İlacı atıp Tırmık çektikten sonra en az 48 saat beklemen gerek çünkü ilaç 48 saat içinde toprakta saydam bir tabaka oluşturur ve sen ilacı attığın gibi ekim yaparsan o tabakayı delersin deldiğin bölgelerde de ot la karşılaşırsın onun için 48 saat bekleyip ekim yapıyoruz.üzerine çıkacak ot için ayrı ayrı ilaçlar var ama genelde lontrel kullanıyorduk oda satışı yasaklandı onun için betanel max pro kullanıyoruz dediğiniz otlarda sonuç alırsınız.ilaç atınca çapalama yapmayacaksın diye bir kural yok fabrika tohumu ile ekersen tekleme yaptırırsın.ama kaplamalı tohumla ekersen çapalama yı traktörle ara çapasını çekersin 2 sefer ve on numara olur tabi ot la mücadelen iyi olursa bana ulaşmak istersen numaramı özelden yazarım kolay gelsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Şeker Pancarı
Yeni Pancar Tohumlarımız Geldi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt