PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni poversft jx75 90 100 traktörler geliyor yerli üretim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gezegen" data-source="post: 419723" data-attributes="member: 26407"><p><strong>Ynt: yeni poversft jx75 90 100 traktörler geliyor yerli üretim</strong></p><p></p><p></p><p> zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bizim burda bi laf var ( eşşekten düşmüş karpuza döndü derler ) biraz o süzü dogrularlar zuha-*-s</p><p></p><p> yok muhtar yanlış duymuşsun ben caseye degildenewholland yada kubato alırım ok-*-s *098*- </p><p> </p><p> </p><p>tl yi satarım kralı noo-*-s satmam 3075 i verdim zaten pişmanım : ' ( kaşke satmasaydım : ' ( tl den de çok memmunum ama nedense aldım alalı korkuyom bu makinadan cöö-*s grin-*-s yada açık konuşayım ben bu güne kadar 480s8, 640 ,240s,60-56s ,265s, 285s, 3075d kullandım 480 ve 640 tan hiç bir şikayetim yok 60-56 sıfır aldık ama gençligimi yedi sorun sorun sorun hiç arızasız binemedim 420 saat çalıştı 4200 saate bedel di geriya kalan mf serisinide sıfır aldık hiç bir arıza problem sorun olmadı çok şükür ne servise gittik nede servis bize geldi ilk 265 i bi 50 saat bakımı mı ne götürdük yarım depo mazotumuzu hortumladılar babamın kafası bozuldu hiç birisini götürmedik ilk 50 saatinide 100 saatinide yagı kendimiz degiştik,diyecegim şu tl-a da güzel ikinci el aldım sorun yok ama sanki makina sorun açmak için bahane arıyormuş gibi bir his var içimde elektironik olması beni korkutuyo alışmışı kara düzene illa gacur gucur edecek vites degişirken alışmışız ya şimdi bulsam 3075 in 4x4 sıfırını yada 500 saat civarında gözünün yaşına bakmam alırım olay bu alışkanlık kırmızı olsun beş fazla olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gezegen, post: 419723, member: 26407"] [b]Ynt: yeni poversft jx75 90 100 traktörler geliyor yerli üretim[/b] zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s bizim burda bi laf var ( eşşekten düşmüş karpuza döndü derler ) biraz o süzü dogrularlar zuha-*-s yok muhtar yanlış duymuşsun ben caseye degildenewholland yada kubato alırım ok-*-s *098*- tl yi satarım kralı noo-*-s satmam 3075 i verdim zaten pişmanım : ' ( kaşke satmasaydım : ' ( tl den de çok memmunum ama nedense aldım alalı korkuyom bu makinadan cöö-*s grin-*-s yada açık konuşayım ben bu güne kadar 480s8, 640 ,240s,60-56s ,265s, 285s, 3075d kullandım 480 ve 640 tan hiç bir şikayetim yok 60-56 sıfır aldık ama gençligimi yedi sorun sorun sorun hiç arızasız binemedim 420 saat çalıştı 4200 saate bedel di geriya kalan mf serisinide sıfır aldık hiç bir arıza problem sorun olmadı çok şükür ne servise gittik nede servis bize geldi ilk 265 i bi 50 saat bakımı mı ne götürdük yarım depo mazotumuzu hortumladılar babamın kafası bozuldu hiç birisini götürmedik ilk 50 saatinide 100 saatinide yagı kendimiz degiştik,diyecegim şu tl-a da güzel ikinci el aldım sorun yok ama sanki makina sorun açmak için bahane arıyormuş gibi bir his var içimde elektironik olması beni korkutuyo alışmışı kara düzene illa gacur gucur edecek vites degişirken alışmışız ya şimdi bulsam 3075 in 4x4 sıfırını yada 500 saat civarında gözünün yaşına bakmam alırım olay bu alışkanlık kırmızı olsun beş fazla olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni poversft jx75 90 100 traktörler geliyor yerli üretim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt