PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni TD75 D DT aldık hayırlısı artık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrah ağan" data-source="post: 608910" data-attributes="member: 45519"><p><strong>Ynt: yeni TD75 D DT aldık hayırlısı artık</strong></p><p></p><p>ben beğendim şimdilik td 75 d yi...ama en güzel şey 4x4 traktör kullanmak.markası ve gücü ne olursa olsun artık 4x4 alınmalı traktörler.td75 d ve 65-56 4x2 ile çift sürmeye gittik.yerler çok sertti ve ayçiçek ve mısır yerine önceden çapa şekildiği için üstü kaba altı çok sertti toprakların.65-56 3 lü 12 inç ile 4 takviyede çekiyordu ama çok fazla eşinme yapıyordu.bazen eşinmesin diye 3 takviye kullandık bazı yerlerde.td 75 d de 4lü 12 inç ünlü vardı.motor daha 20 saatte iken aynı yerde seri 1 ile sürüyordu ama motoru açmadan zorlamak istemedik.sert yerde 2 nin 3 ile sürüm yaptık.çok rahattı.motor açılsa 3 ün 1 ile çok rahat sürüm yapabilecek kurak ve sert arazide..tarlanın birini sadece 75 ile sürdüm.babam o sırada yanköy de bulunan fendt e 23 dekar yer vardı onu tesviye ettiriyordu..(fendt vario muhteşem bu arada *098*-) 42 dekar yeri sürdüm 6-6,5 saatte 80 litre yaktı.ama yer çok sertti .tekerler saban çizisinin içindeki kepezlerin üstünden gitti genelde.uygun şartlarda (tavında bir toprakta) seri 1 ile çok rahat çekeceği belli traktörün çiftte.ve tahminim 1,5 litre yakmayacak gibi 1 dekarda (1000 metrekare).yeni td 75 d yi çok beğendik.eskiler gibi değil.bakalım traktör 50saat oldu.yağlar değişsin sürüme devam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrah ağan, post: 608910, member: 45519"] [b]Ynt: yeni TD75 D DT aldık hayırlısı artık[/b] ben beğendim şimdilik td 75 d yi...ama en güzel şey 4x4 traktör kullanmak.markası ve gücü ne olursa olsun artık 4x4 alınmalı traktörler.td75 d ve 65-56 4x2 ile çift sürmeye gittik.yerler çok sertti ve ayçiçek ve mısır yerine önceden çapa şekildiği için üstü kaba altı çok sertti toprakların.65-56 3 lü 12 inç ile 4 takviyede çekiyordu ama çok fazla eşinme yapıyordu.bazen eşinmesin diye 3 takviye kullandık bazı yerlerde.td 75 d de 4lü 12 inç ünlü vardı.motor daha 20 saatte iken aynı yerde seri 1 ile sürüyordu ama motoru açmadan zorlamak istemedik.sert yerde 2 nin 3 ile sürüm yaptık.çok rahattı.motor açılsa 3 ün 1 ile çok rahat sürüm yapabilecek kurak ve sert arazide..tarlanın birini sadece 75 ile sürdüm.babam o sırada yanköy de bulunan fendt e 23 dekar yer vardı onu tesviye ettiriyordu..(fendt vario muhteşem bu arada *098*-) 42 dekar yeri sürdüm 6-6,5 saatte 80 litre yaktı.ama yer çok sertti .tekerler saban çizisinin içindeki kepezlerin üstünden gitti genelde.uygun şartlarda (tavında bir toprakta) seri 1 ile çok rahat çekeceği belli traktörün çiftte.ve tahminim 1,5 litre yakmayacak gibi 1 dekarda (1000 metrekare).yeni td 75 d yi çok beğendik.eskiler gibi değil.bakalım traktör 50saat oldu.yağlar değişsin sürüme devam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni TD75 D DT aldık hayırlısı artık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt