PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni tdd delta serisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeeeer54" data-source="post: 831380" data-attributes="member: 54093"><p><strong>Ynt: yeni tdd delta serisi</strong></p><p></p><p>Foruma şimdi yazılanları okudum ve üye oldum 3 gün önce td75 delta aldık. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz traktörle daha ağır iş yapılmadı aklıma gelen değişiklikleri söyliyim sizinde sorulariniz varsa yardimci olurum;</p><p>Power shuctle var.4 piston turbointercoler hostes koltuğu yok 4 çekere geçmek için koltuğun altındakı kolu aşağı ittirmemiz gerekli yukarı kaldırınca çıkıyor normalde 4 çelkerdeyken tabloda ışık yanması lazım ama bizim ışık yanmıyor niyeyse tekerlekler şamrelli dublex almadık içi gayet konforlu STEYR8073 Orjinal hidrolik direksiyonlu traktörümüzle takas yaptık eski traktörün üzerine 35 bin tl yani 70 bin tl ye aldık denilebilir ama kasko sigorta falan filan bize ait kabin almamıstık yaz geliyo diye almaya karar verdik bugün onu sorduk yerli kabin alıcaz sanırım kabinde 5 bin tl klimasız tabi merak ettikleriniz ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeeeer54, post: 831380, member: 54093"] [b]Ynt: yeni tdd delta serisi[/b] Foruma şimdi yazılanları okudum ve üye oldum 3 gün önce td75 delta aldık. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz traktörle daha ağır iş yapılmadı aklıma gelen değişiklikleri söyliyim sizinde sorulariniz varsa yardimci olurum; Power shuctle var.4 piston turbointercoler hostes koltuğu yok 4 çekere geçmek için koltuğun altındakı kolu aşağı ittirmemiz gerekli yukarı kaldırınca çıkıyor normalde 4 çelkerdeyken tabloda ışık yanması lazım ama bizim ışık yanmıyor niyeyse tekerlekler şamrelli dublex almadık içi gayet konforlu STEYR8073 Orjinal hidrolik direksiyonlu traktörümüzle takas yaptık eski traktörün üzerine 35 bin tl yani 70 bin tl ye aldık denilebilir ama kasko sigorta falan filan bize ait kabin almamıstık yaz geliyo diye almaya karar verdik bugün onu sorduk yerli kabin alıcaz sanırım kabinde 5 bin tl klimasız tabi merak ettikleriniz ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
yeni tdd delta serisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt